YouTube videosunun belli bir yerini kesmek nasıl yapılır?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Bushman şakaları çok seviyorum ve sadece kendim için en iyi tepkileri o YouTube videosundan kesip bir videoda toplamak istiyorum, videoyu herhangi bir yerde yayınlamayacağım, canım sıkıldığında açıp gülmek için izleyeceğim. Klip yazan yer var ama beceremedim bir türlü.

Videoları indirip, içinden istediğin yerleri video düzenleme programıyla (CapCut, Clipchamp vs.) kesip tek videoda birleştirirsin. YouTube'a gizli olarak yüklersen senin dışında kimse izleyemez.

Videoları indirip, içinden istediğin yerleri video düzenleme programıyla (CapCut, Clipchamp vs.) Kesip tek videoda birleştirirsin. YouTube'a gizli olarak yüklersen senin dışında kimse izleyemez.

Videoyu bir yere yüklemicem, bütün bir video haline getirip bilgisayarımda duracak. Her bir videoyu indirmek işkence olur binden fazla video var ve indirme programları da ücretli. O videoyu izlerken sevdiğim kısmı YouTube 3 nokta olan yerde klip yazan yerden nasıl alabilirim?

Videoyu bir yere yüklemicem, bütün bir video haline getirip bilgisayarımda duracak. Her bir videoyu indirmek işkence olur binden fazla video var ve indirme programları da ücretli. O videoyu izlerken sevdiğim kısmı YouTube 3 nokta olan yerde klip yazan yerden nasıl alabilirim?

Klip yerine tıklayıp süre aralığını seçip başlık yazınca klip oluşturuyor normalde. Ücretsiz siteler ve uygulamalar da var. Ben şahsen kendi yazdığım bir program var video indirmek için onu kullanıyorum. Ama sitelerden de oluyor yani program indirmek şart değil. Tabii fazla sayıda video indirmek zor olur orası da doğru.

Süre aralığını seçiyorum ama oluştur ya da indir çıkmıyor, klibi paylaş çıkıyor :( klibi indirmek için premium üyesi olmak gerekebilir belki, indirse de bilgisayara indirmez sanırım. Neyse olmuyor sanırım, ilgilendiğiniz için teşekkrüler.

Yeni konular

Geri
Yukarı