Youtube Yavaşlatılıyor mu?

• Konuyu başlatan GCN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.820

Kasıtlı yavaşlatma var mı?

• Oy verenlerin toplamı
    44
  • Anket kapandı .
Makaleler
4
Daha fazla  
Son 4-5 gündür Youtube'da 360p video izlemekte bile zorlanıyorum. Diğer her türlü sitede herhangi bir sorun yok. Vimeo'da 4K videoları kesintisiz izleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönetim mercileri gerekli gördükleri (!) durumlarda çeşitli sitelerin musluğunu kıstıklarını zaten söylemişlerdi. Seçim programlarının 1 günde milyon hit aldığı dönemde yavaşlama kaçınılmaz bence. 25 Haziran'a kadar internette sağlam yavaşlamalar, kesilmeler bekliyorum.

Valla bende de o tarz bir şey var. Normalde kotayı aşmışken 720p rahat izlerken şu an aşmamışken kasarak açıyor.

Bence sıkıntı TTNET'te yav. Kısıtlama olduğunu düşünmüyorum. Son zamanlarda zaten Türkiye'den Youtube sunucularına baya veri akışı trafiği olduğundan dolayı ve ramazan diye herkes evde sahurladığı için altyapıda yoğunluktan olabilir.

Her şeyi geçelim. Ben Türk Telekom 100mbit - 300 GB tarifesindeyim. Bende pek takılma falan olmuyor ama bu seçim dönemi yüzünden ara ara 720p'ye ya da 480p'ye düştüğü oluyor. Onun dışında %95 1080p izliyorum.
Bi' zahmet izleyin 100 Mbit ile. Ya bizim gibi 10 Mbit kullananlar...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı