sasi Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 1.330 Çözümler 2 2 Temmuz 2024 #21 575457 dedi: Her yeni şeyden şikayetçi olmak yerine yeniliği benimseyin artık. Genişletmek için tıkla... Sakin ol bu agresiflik ile yaşanmaz hayat? Belkide isteğe bağlı bir görünüm düzenlemesi olabilir adam bunun değişip değişmeyeceğini sordu insan gibi hayır olmuyor bu görünüm artık sabit demek varken ne bu tavırlar?
575457 dedi: Her yeni şeyden şikayetçi olmak yerine yeniliği benimseyin artık. Genişletmek için tıkla... Sakin ol bu agresiflik ile yaşanmaz hayat? Belkide isteğe bağlı bir görünüm düzenlemesi olabilir adam bunun değişip değişmeyeceğini sordu insan gibi hayır olmuyor bu görünüm artık sabit demek varken ne bu tavırlar?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 2 Temmuz 2024 #22 emirhanhacidogan dedi: YouTube bir gün açtım böyle kaldı. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tam ekran yapınca da kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu tasarıma bayılıyorum ama benim tarayıcı da böyle gözükmüyor.
emirhanhacidogan dedi: YouTube bir gün açtım böyle kaldı. Nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Tam ekran yapınca da kötü gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben bu tasarıma bayılıyorum ama benim tarayıcı da böyle gözükmüyor.
Okan Er Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.055 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #23 706111 dedi: Ben bu tasarıma bayılıyorum ama benim tarayıcı da böyle gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çöp gibi
706111 dedi: Ben bu tasarıma bayılıyorum ama benim tarayıcı da böyle gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Çöp gibi