Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 4 Mayıs 2021 #21 SpiderMan64 dedi: Yeter artık şu saygısız insanlara. Brawl Stars bu videoyu denk geldim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşımız yorum yazmış: Eki Görüntüle 1005986 Siteye girdim +18 şey çıktı siz girmeyin ve o kişiyi bildirdim. Genişletmek için tıkla... Ya troll insanlar ya da botlar. Bence bot olma ihtimali daha yüksek.
SpiderMan64 dedi: Yeter artık şu saygısız insanlara. Brawl Stars bu videoyu denk geldim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşımız yorum yazmış: Eki Görüntüle 1005986 Siteye girdim +18 şey çıktı siz girmeyin ve o kişiyi bildirdim. Genişletmek için tıkla... Ya troll insanlar ya da botlar. Bence bot olma ihtimali daha yüksek.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #22 277662 dedi: Bunu benim YouTube sayfama atıp duruyorlar bir süre sonra siliniyor. Söyledikleri dakikaya basınca bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır dakikaya basınca bir şey olmaz yeter ki site linkine basmayın.
277662 dedi: Bunu benim YouTube sayfama atıp duruyorlar bir süre sonra siliniyor. Söyledikleri dakikaya basınca bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Hayır dakikaya basınca bir şey olmaz yeter ki site linkine basmayın.
73919_W Femtopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Mayıs 2021 #23 277662 dedi: Bunu benim YouTube sayfama atıp duruyorlar bir süre sonra siliniyor. Söyledikleri dakikaya basınca bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Dakikaya değil ama bir sitenin adresi oluyor orada. O adrese basınca seni +18 şeylerin olduğu bir siteye gönderiyor.
277662 dedi: Bunu benim YouTube sayfama atıp duruyorlar bir süre sonra siliniyor. Söyledikleri dakikaya basınca bir şey mi oluyor? Genişletmek için tıkla... Dakikaya değil ama bir sitenin adresi oluyor orada. O adrese basınca seni +18 şeylerin olduğu bir siteye gönderiyor.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 4 Mayıs 2021 #24 SpiderMan64 dedi: Beyler adam yorumu kaldırmış. Genişletmek için tıkla... Botun yorumunu kaldıracağını düşünmüyorum, siz bildirmişsiniz ve bende aynı yorumu videoya girip bildirdim, tahminimce YouTube yorumu uygunsuz olarak algılayarak sildi.
SpiderMan64 dedi: Beyler adam yorumu kaldırmış. Genişletmek için tıkla... Botun yorumunu kaldıracağını düşünmüyorum, siz bildirmişsiniz ve bende aynı yorumu videoya girip bildirdim, tahminimce YouTube yorumu uygunsuz olarak algılayarak sildi.
3 382019 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.457 Makaleler 13 Çözümler 124 4 Mayıs 2021 #25 Bende öyle yorumlara denk geliyorum. Modeminize reset atın. Aynı böyle yorumlar: 00:35 voc.fyi