YouTube'a başlamak için isim önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaşlar, YouTube başlamak istiyorum. Oyun vs değil daha çok teknolojik veya ara sıra normal vlog veya ürün inceleme tarzı bir kanal açmak istiyorum isim öneriniz var mı? Bir de nereden başlamalıyım?

İsim pek aklıma gelmedi Teknoloji Belgeselcisi olabilir bende bu isimle kanal açmak istedim ama gerisi gelmedi. Bulunduğunuz zamanda popüler olan şeylerin incelemesi vb yapmanız gerek talep olan şeyler mesela 2 ay önce deprem ile alaklı video çekebilirdiniz

Bu tarz bir kanal için kendi ad soy ad kombinasyonunuzu kullanın, ikisini birleştirip yeni bir şey oluşturmaya çalışın ya da direkt kendi isminizi kullanın.

Selam. Başlanğıç düzey için telefon mikrofonu, görüntünüz olacaksa, yedek telefon kamerası ve video düzenleme yazılımı yeterli olacaktır. İsim önerisi için de isminizin baş harfleri ile ilgili bir şeyler oluşturabilirsiniz. Google'da Name nickname generator tarzı sistemler ve siteler vardır. Onlardan da yardım alarak onlarca sonuç alabilirsiniz. Arasından hangisini beğenirseniz, ilk önce o isimde başka kanalın olmadığına baktıktan sonra yapabilirsiniz.

Ayrıca, içerik planlama ve hazırlık sürecine de özen göstermelisiniz. İzleyicilerinizi neyin ilgilendirdiğini, hangi konularda bilgi edinmek istediklerini ve nasıl bir ton kullanmanız gerektiğini belirlemeniz gerekir. İlk videonuzu çekmek için bir konu seçin ve diğer YouTube kanallarından ilham alın.

Kanalınızı oluşturduktan sonra, videolarınızı düzenli olarak yayınlamak ve bir izleyici kitlesi oluşturmak için aktif olarak pazarlama yapmalısınız. Video başlıklarınızı ve açıklamalarınızı optimize etmek, sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak ve diğer YouTube kanallarıyla işbirliği yapmak iyi bir başlangıç olabilir.

Başlangıçta, içerik üretmek ve kanalınızı büyütmek biraz zaman alabilir, ama sabırlı olun ve sürekli olarak kaliteli içerikler sunun. İyi şanslar!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı