YouTube'da eleştiri kanaları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Eski ve uzun zamandır bu işi yapan kanalları bi yana koyarsak son zamanlarda herkes eleştiri kanalı açmaya başladı. Çoğu hep aynı konuşma tarzı ve aynı yorumları yapıyor. Üstüne genelde konularda hep aynı oluyor çünkü nerdeyse tüm eleştiri kanalları aynı konu hakkında sıra ile video yapıyor.

Bazı eleştiri kanallarının sohbeti hoşuma gidiyor da bazıları da boş boş konuşuyor sadece.

Hangi taraf fazlaysa o tarafdayım gibi düşünce var. Hepsi aynı şeyi diyor zaten.

YouTube'dan para kazanma özelliği kaldırılsa ilk bunlar bırakır.

Fikirlerimin uyuşmadığı eleştirileri olsa da. Gündemi takip edip yorum yapabilmek adına kafa açıcı olduğunu düşünüyorum. Genel kitleleri çocuklardan oluşuyor.
Adamlar başağın 5 kuruşluk davasını bile video yapmış. Gündemden prim kasmaktan başka birşey yok.

Arkaya oyun videosunu koyup 10 dakikalık boş yapıyorlar adamda küfürler,yalan iddialar ile uzatıyor.

Bazı alanına has (ki yabancı bunlar) isimler haricinde, beğenmiyorum. Ya aşağılama var, ya da Subway Surfers. Tabii iyileri de var, fakat ben umutsuzluk yuvası olan Beyaz Kurt ve Juadis gibi isimlerden pek de hazzetmiyorum.

Bazıları cidden düzgün yapıyor bazıları ise konuşmak için konuşuyor gündem takibi için iyi oluyor elbette fakat aralarında dava yiyenler oluyor sırf eleştiri için cidden işini yapan adamlar emek verirken bazıları da kitleden kitleye oynuyor Enes gibi.

Bazılarının kendi orijinal fikirleri oluyor dinlemeyi seviyorum ama beyaz kurt gibi elemanlar çok boş. Çocuklar ölüyor savaş kötü bir şeyden öte bir düşünce göremiyorum. 10 yaşında çocuğun anlatabileceği şeyleri anlatıyor. Tek iyi yanı ve bu kadar popüler olmasının sebebi diksiyonu ve akıcı anlatımı.​

100 izleyicili adamın yaptığı hareket umurumda değil, doğrunun doğru yanlışa yanlış diyorlar sadece zaten bizde biliyoruz bunu.

Bilgisi sınırlı olan ama her konuda fikir belirten sıradan birkaç genc bana göre boş bir içerik(gündemi takip etmek hariçtir)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı