YouTube'da hiç izlemediğim videolar geçmişte görünüyor

Sahire12

Centipat
Katılım
20 Ağustos 2022
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İnsan Sarrafı <3
Şifremi değiştirdim telefon ve e-posta ekledim fakat sonuç aynı hiç izlemediğim videolar geçmişimde. Ne yapmam lazım?
 
Mail değiştir, telefon doğrulaması kullan, şifreni değiştir, hesabına giriş yapılan cihazlardan şüpheli olanları kaldır, bir de bilgisayarını tarat güzel bir programla asla sorun yaşamazsın imkansız.
Şüpheli cihaz gözüküyordu kaldırdım fakat sorun gene devam etti virüs taraması hariç hepsini yaptım
 
Baktım ona, hepsi yıllardır kayıtlı üçüncü taraf uygulamaları. tarama verilerini geçmişi temizledim, önbellek dahil. Google Product Forums buradan da ulaşmaya çalıştım. Birkaç kere geri bildirim yollamıştım ama cevap gelmedi birkaç kere daha yolladım şimdi. Ek olarak videoların sesi arkadan açılır ya bende. Youtube videosu ama yandaki daha önceden durdurduğum twitch sekmesinde ses işareti çıkıyor ve ses buradan geliyor. Hatta başka sitelerde de oluyor videolu olmayan, acayip bir durum gerçekten. Başka bir siteden okudum adam 5 yıl sonra gelmiş foruma tekrar ve ''kendi kendine çözüldü'' diyor. Arada bir birkaç kere daha şifresini değiştirmiş herhalde ve hesabı mı kanalı mı ne silip tekrar yüklemek düzeltiyormuş. Bilemiyorum.

Sanırım hallettim. Geçmiş izlemeleri duraklattım, beğendiklerimde de artık sadece benim beğendiklerim çıkıyor. 2 gündür arkadan farklı bir videonun sesi gelmiyor ve rastgele beğenmeler çıkmıyor. Çoğu forumda bunun işe yaramadığı söyleniyor ama bende yaradı.

Bu sefer tamamen düzeldi. Chrome'daki Mccafe web diye bir virüs (sözde) engelleyici eklentiden oluyormuş. 2 gündür herhangi bir sıkıntı yaşamadım sildikten sonra. Siz benim gibi dingil olmayın, böyle bir sorun yaşarsanız, eklentileri iyice kontrol edin.

Pcden de kaldırdım. Minecraft yüklemiştim korsan oradan gelmiş.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı