YouTube'da içerik üretmeye kaç yaşında başlanmalı?

Makaleler
1
Yer
Nerv
Uzun süredir YouTube'a başlamak istiyorum, gerekli bilgilere de sahibim fakat bir sorum var. 15 yaşındayım ve içerik üretmek için ve diğer insanların da beğenebileceği birisi olmak için çok mu küçüğüm? Diyeceksiniz aldırma vesaire fakat herkes biliyor, yaşı küçük olanlar büyük olanlara karşı hep geride oluyor. Sizce başlasam nasıl bir tepki alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık kanalı bıraktığım için normal kendime özgü videolarımı silip 45 abone ile howtobasic diye bir kanalın videolarını indirip kendi kanalıma atıyorum. Çok karlı değil siz yapmayın.

Uzun süredir YouTube'a başlamak istiyorum, gerekli bilgilere de sahibim fakat bir sorum var. 15 yaşındayım ve içerik üretmek için ve diğer insanların da beğenebileceği birisi olmak için çok mu küçüğüm? Diyeceksiniz aldırma vesaire fakat herkes biliyor, yaşı küçük olanlar büyük olanlara karşı hep geride oluyor. Sizce başlasam nasıl bir tepki alırım?
Yaş ile pek alakası yok ürettiğiniz içeriğe göre ün kazanırsınız bende YouTube 14 yaşımda başladım ailemin zorunluluğu yüzünden pek ilgilenemedim 1k abone 4k saati doldurdum para kazanmayı açabilirdim sonra yıllık olarak ödenen vergiler vs muhabbetleri çıktı ileriye dönük vergi gelirse diye açmadım para kazanmayı ve pişmanım 10milyon shorts izlenmesi gerekiyor artık para kazanmayı açmak için bence hiç başlama bile YouTube hayal kırıklığı yaşarsın

Bence YouTube'a başlamak mantıklı değil. TikTok veya Instagram Reels'dan ünlü olup sonra YouTube açmak daha kolay.
TikTok'u deneyimlemediğim hiç konuşamam ancak instagramda reels yerine youtube da short atarak başlaması daha iyi olmaz mı ?

Youtube Shorts'un algoritmasında yükselmek instagram reels'in algoritmasında kolay gibi geliyor.

Yaşa göre değil bence tutturmanız lazım. Ama bence böyle robot sesi kullananlar gibi yapmayın kanalınızı.
Tabi ki öyle olmayacak, sadece yaştan emin olamadım.
Yaş ile pek alakası yok ürettiğiniz içeriğe göre ün kazanırsınız bende YouTube 14 yaşımda başladım ailemin zorunluluğu yüzünden pek ilgilenemedim 1k abone 4k saati doldurdum para kazanmayı açabilirdim sonra yıllık olarak ödenen vergiler vs muhabbetleri çıktı ileriye dönük vergi gelirse diye açmadım para kazanmayı ve pişmanım 10milyon shorts izlenmesi gerekiyor artık para kazanmayı açmak için bence hiç başlama bile YouTube hayal kırıklığı yaşarsın
İşe tamamen para için başlamak istemiyorum aslında kendim de seviyorum çünkü içerik üretmeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı