YouTube'da nasıl para kazanılır?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
YouTube'da 180 abonem var bir zamanlar çok aktiftim ama şimdi fazla değilim shorts çeken biriyim fakat izlenme olayı olmuyor. Nasıl olacak bu işi yapan bilen arkadaşlara sesleniyorum gelir amaçlı yapmayı planlıyorum tavsiye bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'da 180 abonem var bir zamanlar çok aktiftim ama şimdi fazla değilim shorts çeken biriyim fakat izlenme olayı olmuyor. Nasıl olacak bu işi yapan bilen arkadaşlara sesleniyorum gelir amaçlı yapmayı planlıyorum tavsiye bekliyorum.
Shorts videolari para kazandırmaz. Minecraft videoları aşırı izleniyor, 2-3 ay önce çekmeye başlayıp yüksek etkileşim alanları görebiliyoruz. İçerik olarak..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Shorts videolari para kazandırmaz. Minecraft videoları aşırı izleniyor, 2-3 ay önce çekmeye başlayıp yüksek etkileşim alanları görebiliyoruz. İçerik olarak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Shorts izlenme fazla olunca tatmin ediyor ondan yapıyordum artık MC videosu yapacağım yapamamda telifsiz alırım onu da nasıl yapacağım bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı