Yusuf Armanc Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #41 fermaNga dedi: @AYDNd Yok, belirtmemiştim hocam :/ Acaba e-posta ile iletişime geçip şikayeti geri çekmesini istesem mi? Videonun açıklama kısmında isim ve orijinal müzik videosunu belirtirim falan derim. Genişletmek için tıkla... Adama ulen diye hitap et ben hala fake olduğunu düşünüyorum ve gerçekse ona "le racisme" diye hitap et (fransızca) @fermaNga Son durum :} Irkçı demek istedim Racism = ırkçılık Son düzenleme: 11 Mayıs 2023
fermaNga dedi: @AYDNd Yok, belirtmemiştim hocam :/ Acaba e-posta ile iletişime geçip şikayeti geri çekmesini istesem mi? Videonun açıklama kısmında isim ve orijinal müzik videosunu belirtirim falan derim. Genişletmek için tıkla... Adama ulen diye hitap et ben hala fake olduğunu düşünüyorum ve gerçekse ona "le racisme" diye hitap et (fransızca) @fermaNga Son durum :} Irkçı demek istedim Racism = ırkçılık
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #42 @Yusuf Armanc Son durum yok hocam. En son e-posta atmıştım cevap gelmedi Mick abiden YouTube da reddetmişti zaten.
@Yusuf Armanc Son durum yok hocam. En son e-posta atmıştım cevap gelmedi Mick abiden YouTube da reddetmişti zaten.
Yusuf Armanc Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2023 #43 :{ ( Bıyıklı Dede)