YouTube'da silinen hesabın videolarını görmek mümkün mü?

Kai4ra

Decapat
Çocukken video paylaştığım bir hesap vardı. Sonradan arkadaşlarım görüp dalga geçer diye silmiştim. 🥲 Bu hesaptaki videoları görmemin bir yolu var mı? Desteğe yazarsam uzun sürer diye buraya yazıyorum.

Çocukken video paylaştığım bir hesap vardı. Sonradan arkadaşlarım görüp dalga geçer diye silmiştim. 🥲 bu hesaptaki videoları görmemin bir yolu var mı? Desteğe yazarsam uzun sürer diye buraya yazıyorum.

Hocam yanlış olmasın ama benim bildiğim görülüyor oda şöyle tarayıcınıza gelin ve web archive yazın baştaki siteye girip karşınıza arama çubuğu çıkacak YouTube yazıp en üsttekine girin yukarıda tarih çubuğu çıkacak orada hesabınızın aktif olduğu tarihi seçin tam tarih olmasına gerek yok atıyorum 2016'nın herhangi bir ayı herhangi bir günü biraz bekleyin eski YouTube'yi göreceksiniz YouTube arama çubuğuna kanalınızın adını girip videolarınızı hatırladığım kadarıyla izleyebilirsiniz iyi sosyaller.

Hocam yanlış olmasın ama benim bildiğim görülüyor oda şöyle tarayıcınıza gelin ve web archive yazın baştaki siteye girip karşınıza arama çubuğu çıkacak YouTube yazıp en üsttekine girin yukarıda tarih çubuğu çıkacak orada hesabınızın aktif olduğu tarihi seçin tam tarih olmasına gerek yok atıyorum 2016'nın herhangi bir ayı herhangi bir günü biraz bekleyin eski YouTube'yi göreceksiniz YouTube arama çubuğuna kanalınızın adını girip videolarınızı hatırladığım kadarıyla izleyebilirsiniz iyi sosyaller.

Sadece görüntü o hocam videoyu oynatamıyorsunuz.

Deneyeceğim hocam.

Sadece görüntü o hocam videoyu oynatamıyorsunuz.
Bana görüntüde yeter. En azından eşi benzeri bulunmayan videolarımın konularını öğreneyim. 😃

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı