iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.104 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #1 Soru başlıkta, mesela başlığa "@<örnek> ile.." diye devam eden bir şey yazmak istiyorum.
ByCrypto Decapat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 414 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #2 Şu link işinize yarayabilir. Video başlıklarında ve açıklamalarda kanallardan bahsetme - Android - YouTube Yardım Bahsetmeler, videonuzun baÅlıÄı veya açıklamasına baÅka bir kanalın adını ya da herkese açık kullanıcı adını eklemenize olanak tanır. BaÅka bir kanaldan bahsettiÄinizde ilgili kullanıcının gelen kutus support.google.com
Şu link işinize yarayabilir. Video başlıklarında ve açıklamalarda kanallardan bahsetme - Android - YouTube Yardım Bahsetmeler, videonuzun baÅlıÄı veya açıklamasına baÅka bir kanalın adını ya da herkese açık kullanıcı adını eklemenize olanak tanır. BaÅka bir kanaldan bahsettiÄinizde ilgili kullanıcının gelen kutus support.google.com