Youtube'da Video Sağa Yaslanma Sorunu

JuliKingsley

Megapat
Daha fazla  
Youtube'da video izlemeye çalışıyor iken %100 yani normal versiyonda video oynatıcının solunda koskoca siyah bir boşluk ve ayrıca sağ taraftaki video önerileri ise video oynatıcı dolayısıyla gözükmüyor.

Monitörüm bozulduğu için 42 inch Techwood markalı bir televizyonu kullanıyorum ama yine de video izlerken böyle bir sıkıntı yoktu, bir gece ansızın oldu.

PC özellikleri;
  • i5 6400
  • 8 GB RAM
  • GTX 960 4 GB
  • Windows 10 64 Bit
  • 1920x1080 60 Hz Televizyon

Youtube 1.png

Dip Not : Sansür yazıları şaka amaçlıdır umarım ciddiye almazsınız video ise örnek videodur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sol üstte Güvenli yazan yere tıklayın. Çerezlere tıklayıp çıkan penceredeki çerezleri silin ve CTRL + F5 ile sayfayı yenileyin.

Bu tür bir kaymada sağdaki reklamın ve üstüne gelen videoların da şeklinin bozulması gerekirdi diye düşünüyorum. Sinema moduna bi kaç tıklarsanız düzelebilir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim arkadaşlar , gece bilgisayarı kapatmıştım sabah kalktığımda düzelmiş olarak gördüm gece zaten kendim geçmişi ve çerezleri silmiştim büyük ihtimal ile ondan olabilir .Konu kapanabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı