Youtube'da Videolar Başlamıyor

kLkN7

Hectopat
Yer
Adana
Merhabalar arkadaşlar. Son birkaç gündür yaşadığım bir problem var. Youtube'a girdiğim zaman tıkladığım videoların otomatik olarak oynatmaya başlaması gerek. Ancak bu böyle olmuyor. Konuyla ilgili bir video çektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne kadar tezattır ki videoyu Youtube'dan yükledim :D Ancak şöyle bir acayiplik var. Google hesabım ile Youtube'a giriş yaptığımda videolar açılıyor. Ancak sekmeyi kapatınca tekrar aynı hatayı veriyor.

Bir durum daha var. Herhangi bir siteden, örneğin Facebook'tan Youtube videoları oynatılabiliyor. Sadece Youtube'un sitesinde videolar oynatılmıyor.

Ayrıca şüphelendiğim bir durumun da sizlere resmini atıyorum. Sorun burada olabilir mi acaba ?

vz4bdO.png

WebM adlı yazılımlarda bir sorun var sanırım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. İnternet Explorer 11 ile girdiğimde oluyor. 2 gün önce Windows Update aracılığı ile İE 11 i güncellemiştim. Sanırım güncelledikten sonra oldu bu sorun.

Farklı tarayıcılar ile izleyebilirsin. Google Chrome ve Opera Mini ile videoları izleyebiliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet farklı tarayıcılarla oluyor. Sıkıntı yok. Ama hani insan inat eder ya pes etmemek için, aynen o durumdayım. Bu durumu çözmeden tarayıcı değiştirmem. Şu WebM olayını öğrenmek istiyorum.

Konu kapatılabilir. Sorun şimdilik düzeldi. Umarım daimi olur. Farklı bir DNS ayarı ile hallettim.

Yanlış alarm. DNS'den sonra bir süre açtı ancak tekrar aynı hata devam ediyor. :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı