Çözüldü YouTube YouTube'da videoyu tam ekran yapınca FPS düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brod

Hectopat
Daha fazla  
Yaşadığım bir sorun yüzünden Chrome üzerindeki "grafik hızlandırma" ayarını kapatmak zorunda kaldım. O ayarı kapattığım için artık herhangi bir siteden tam ekran bir video izlerken akıcılık ortadan kayboluyor; küçültünce tekrar akıcı oluyor. Chrome'a yüksek performans yetkisi verdim ancak sonuç değişmedi ve bilgisayarımda hags özelliği yok (wintoys'ta deaktif olarak gözüküyor ve nasıl açacağımı bilmiyorum). Ekran kartım 8 GB 128 bit, yeni bir monitör aldıktan sonra sorun yaşadığım için kapattım başta belirttiğim gibi. 165Hz kullanıyorum şu anda ve düşürmek istemiyorum. Yok mudur bir çözüm yolu?

GÜNCELLEME: Ekranı 165Hz'den 60Hz'e çekince akıcı izleyebiliyorum ama 60 dan yukarı çıkarttığım anda videolar kasmaya başlıyor.

ÇÖZÜM: Eğer monitörünüz ve ekran kartınız FreeSync veya G-Sync destekliyorsa kapatın benim çözümüm böyle oldu şu anda 165Hz de kasmadan izleyebiliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…