Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB
--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro
_
- Meslek
- Öğrenci
Pekala... Dürüst olmak gerekirse, buraya çözüm aramaktan çok dert yanmaya geldim.
Belki bazılarınız biliyordur, YouTube'da çok yorum yaparım, hem de çok. Bu durum aslında 3 yıldır hafif şekilde olmaktaydı fakat son 1 yıldır sorun büyüyerek devam etti. Öyle ki 4 gün önce yazdığım yorum da artık kayboluyor.
-YouTube Topluluk'ta açılmış konulara baktım ve kendim de sordum,
-YouTube Yardım kanalındaki videolar işe yaramaz ve yorumlara bakmazlar,
-@TeamYouTube Twitter'la epey konuştum,
-Geri bildirim yolladım,
-YouTube'un "Bize Ulaşın" Sayfası:
Bu yöntemi deneyemedim çünkü sadece Premium ile alakalı, "YouTube hakkında diğer sorular" şıkkını seçtiğinizde diğer yöntemlere yönlendiren uyarı çıkar ve form yollayamazsınız.
Belki Premium üyesi olduğum için diğer kategorileri kullanarak e-posta yollamayı deneyebilirim fakat muhtemelen reddedilir. Denemekten zarar gelmez.
support.google.com
-Canlı Chat ve E-posta
Geriye bu yöntem kaldı fakat bunlar sadece Youtube Ortaklık Programına dahil olan kişilere verilen özellikler.
Benim kanalım 550 abone ve 4.000 izlenme saatinin henüz yarısında bile değilim.
Arkadaşım @Grafor 1.000 aboneye sahip fakat onun izlenme saatleri benden bile düşük.
Kısaca para kazanmayı açmayı beklemekten başka çarem kalmadı, sinir bozucu.
Belki bazılarınız biliyordur, YouTube'da çok yorum yaparım, hem de çok. Bu durum aslında 3 yıldır hafif şekilde olmaktaydı fakat son 1 yıldır sorun büyüyerek devam etti. Öyle ki 4 gün önce yazdığım yorum da artık kayboluyor.
-YouTube Topluluk'ta açılmış konulara baktım ve kendim de sordum,
-YouTube Yardım kanalındaki videolar işe yaramaz ve yorumlara bakmazlar,
-@TeamYouTube Twitter'la epey konuştum,
-Geri bildirim yolladım,
-YouTube'un "Bize Ulaşın" Sayfası:
Bu yöntemi deneyemedim çünkü sadece Premium ile alakalı, "YouTube hakkında diğer sorular" şıkkını seçtiğinizde diğer yöntemlere yönlendiren uyarı çıkar ve form yollayamazsınız.
Belki Premium üyesi olduğum için diğer kategorileri kullanarak e-posta yollamayı deneyebilirim fakat muhtemelen reddedilir. Denemekten zarar gelmez.
YouTube Help
Official YouTube Help Center where you can find tips and tutorials on using YouTube and other answers to frequently asked questions.
-Canlı Chat ve E-posta
Geriye bu yöntem kaldı fakat bunlar sadece Youtube Ortaklık Programına dahil olan kişilere verilen özellikler.
Benim kanalım 550 abone ve 4.000 izlenme saatinin henüz yarısında bile değilim.
Arkadaşım @Grafor 1.000 aboneye sahip fakat onun izlenme saatleri benden bile düşük.
Kısaca para kazanmayı açmayı beklemekten başka çarem kalmadı, sinir bozucu.
Son düzenleme: