YouTube'da yazdığım yorumlar kayboluyor

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Pekala... Dürüst olmak gerekirse, buraya çözüm aramaktan çok dert yanmaya geldim.

Belki bazılarınız biliyordur, YouTube'da çok yorum yaparım, hem de çok. Bu durum aslında 3 yıldır hafif şekilde olmaktaydı fakat son 1 yıldır sorun büyüyerek devam etti. Öyle ki 4 gün önce yazdığım yorum da artık kayboluyor.

-YouTube Topluluk'ta açılmış konulara baktım ve kendim de sordum,

1706613954653.png

-YouTube Yardım kanalındaki videolar işe yaramaz ve yorumlara bakmazlar,

-@TeamYouTube Twitter'la epey konuştum,
1706613985580.png

-Geri bildirim yolladım,
1706468646563.png

-YouTube'un "Bize Ulaşın" Sayfası:

Bu yöntemi deneyemedim çünkü sadece Premium ile alakalı, "YouTube hakkında diğer sorular" şıkkını seçtiğinizde diğer yöntemlere yönlendiren uyarı çıkar ve form yollayamazsınız.

Belki Premium üyesi olduğum için diğer kategorileri kullanarak e-posta yollamayı deneyebilirim fakat muhtemelen reddedilir. Denemekten zarar gelmez.

Ekran görüntüsü 2024-01-31 105220.jpg

1706469140930.png

-Canlı Chat ve E-posta

Geriye bu yöntem kaldı fakat bunlar sadece Youtube Ortaklık Programına dahil olan kişilere verilen özellikler.

Benim kanalım 550 abone ve 4.000 izlenme saatinin henüz yarısında bile değilim.
Arkadaşım @Grafor 1.000 aboneye sahip fakat onun izlenme saatleri benden bile düşük.

Kısaca para kazanmayı açmayı beklemekten başka çarem kalmadı, sinir bozucu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bende de böyle oluyor. YouTube destek ile iletişime geçti ama cevap gelmedi.

Son düzenleme:
Onu alıp şansınızı deneyebilirsiniz.
Google One üyesiyim. Ancak destek sayfası YouTube ile Google Ürünleri olarak ikiye ayrılmış. Gerekirse onu da denerim.

-YouTube'un "Bize Ulaşın" Sayfası:
YouTube Premium üyesi olduğum için bu yöntemi denemeye karar verdim ve formu İngilizce doldurup yolladım.

1706808437800.png

-
----------------------

@Vavien. Beni Community'e yönlendirecek bir bot mesajı bekliyordum fakat Premium kullanıyor olmanın nimeti olsa gerek, ciddi ciddi cevap yazdılar.

"Hi Turgineer!
This is Joe with the YouTube Support Team. Thanks for reaching out to us!

I understand you have a problem with comments that keep disappearing. Rest assured I understand why this is important and I'm here to help you!

First off, thanks for your patience so far! I know it must be annoying to put up with this issue.

I understand you have received a temporary solution for this issue. I wish I could give you a permanent solution right now. However, our engineering team is currently investigating this issue, and we’re working to find a solution as soon as possible. We’ve gotten reports from other customers of a problem similar to the one you’ve described."

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı