YouTube'daki reklama tıklanırsa virüs bulaşır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Annie Leonhart

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, YouTube'dan video izlerken videonun altında reklam çıktı oynatma çubuğunun hafif üstünde. Yanlışlıkla çıktım. Virüs bulaşır mı sizce? Tıkladığım reklamın sonu .net ile bitiyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, YouTube'dan video izlerken videonun altında reklam çıktı oynatma çubuğunun hafif üstünde. Yanlışlıkla çıktım. Virüs bulaşır mı sizce? Tıkladığım reklamın sonu .net ile bitiyordu.

YouTube'deki reklamlar güvenilirdir rahat ol bir şey olmaz.

Bulaşmaz,içinizde bir şüphe varsa Virüstotal'e taratın.

YouTube’daki reklamlar Google Ads’e bağlıdır yani bu tür reklamların tümü kontrolden geçmekte ve güvenilir sitelerden oluşmakta. Yani herhangi bir virüs bulaşması mümkün değildir.

Bu tür şeylerden korkuyorsanız önlem niye almıyorsunuz?
Reklamlara basıp zararlı bulaşması mümkün. Size bulaştımı orasını bilemeyiz. Malwarebyte ile genel bir kontrol edebilirsiniz.

Gizle sekmeden YouTube'da şarkı klibi izlerken tam ekran yapacakken altta çıktı hocam.

Phishing mi? Mümkün değil, YouTube gibi bir platformda belli başlı sitelerin reklamı olur.

Reklamı anlatayım; Brawl stars adlı oyunda bedava oyun parası kazanmak için x sitesine girip telefon numaranızı ve hesap ıdnizi girin. Bence mümkün.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı