Çözüldü YouTube'dan hangi para birimi ile para kazanılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Eğer Türkiye'deyseniz 2017'den önce USD kullanılıyordu. Sonrasında ise bankalarla anlaşılarak TRY şeklinde değiştirildi. Bu Twitch içinde yılı 2018'dir, 2018 yılında TRY geçiş yapılmıştır.
YouTube'dan çok para kazanmazsın ama videolarına birileri sponsor olursa iyi para kazanabilirsin katıl butonuda var ondanda para kazanabilirsin ama sponsorlar daha çok para kazandırır ama sana birisinin sponsor olması için çok aboneye sahip olman gerekir youtube kanalın ne
 
TRY ile ödeme alırsınız fakat son zamanlarda vergiler çok artmış. Herkes bi hayli şikayetçi bu durumdan. Tabii ülkede genel anlamında vergilerden herkes şikayetçi fakat eskisi gibi para kazanmıyor artık içerik üreticileri. Vergi çok fazla artmış.
 
YouTube'dan çok para kazanmazsın ama videolarına birileri sponsor olursa iyi para kazanabilirsin katıl butonuda var ondanda para kazanabilirsin ama sponsorlar daha çok para kazandırır ama sana birisinin sponsor olması için çok aboneye sahip olman gerekir YouTube kanalın ne.

Kusura bakma çok çok sonradan gördüm. Ama bu işin peşini bırakmayıp elimden geldiğince video atıp büyümeye çalışacağım.
TRY ile ödeme alırsınız fakat son zamanlarda vergiler çok artmış. Herkes bir hayli şikayetçi bu durumdan. Tabii ülkede genel anlamında vergilerden herkes şikayetçi fakat eskisi gibi para kazanmıyor artık içerik üreticileri. Vergi çok fazla artmış.

Maalesef. Coğrafya kaderdir.Bu arada sende kusura bakma çok sonradan gördüm.
 

Geri
Yukarı