YouTube'deki çok küçük çocuklar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Geçen bende bir videoya denk geldim, çocuk İcardi'ye "edit" yapmış. Aşkın olayım şarkısını koymuş arkaya açmış süt dişlerini tekrar ediyor :D Görmelisiniz ben utandım aileleri nasıl veriyor bunlara telefonu yaa. Daha çok var böyle shorts videosu atan çocuk.
 
Aynı durumu yaşıyorum seninle benim de çok canımı sıkıyor uzun zamandır aileleri bu çocuklara telefonu başımdan kalksın da ne yaparlarsa yapsın kafasında veriyor maalesef.
 
Sorum yukarıda. Gerçekten bu aralar iyice bana fazla gelmeye başladı. Nasıl bir algoritma varsa 2 likeli video karşıma çıkıyor arkada BTS çalıyor dans ediyorlar falan filan sürekli. Kanalı önerme diyorum başkaları çıkıyor bu sefer. Bugün gene saçma küçük bir çocuğun videosunu görünce sinirlenip "veled" diye yorum yaptım Türkçe öğren falan demiş ve söverken Türkçeyi unutmuş çok komiğime gitti :D. Aşağıya ss bırakacağım. Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
Banada aynı şekilde o videolardan çıkıyor kanalı önerme demekten bıktım.
Birde videoda prim kasıyorlar çok gıcık oluyorum.
 
Ben 6 yaşındayken büyük kuzenimle internet kafeye gidip GTA City/San andreas falan oynardım şimdiki veletlere bak neler neler yapıyorlar? Biz mi normaldik yoksa bunlar mu çok anormal?
Bunlar çok anormal. Sanalda olunca ellerine bir güç geçiyor kimse beni bulamayacak diye. Ettiği küfürden sonra sesliye çağırdım ona bile gelemiyor çocuk. Sanal mafya bunlar ya. Biz küçükken internet kafeye gidince süresi biten bir sürü kişi başımıza toplanır bizim pcye karışmaya başlarlardı çok gıcık olurduk onlar bile bunlardan iyiymiş.
 

Geri
Yukarı