Youtube'nin algılayamadığı reklam engelleyici var mı?

Papara ile 20TL'ye falan geliyor. 3-4 ekmek parası. Sürekli kullandığın ürüne para harcamaktan çekinme bence.

1696788559821.png

Opera'da adblocker eklentisi kullanıyorum fakat artık YouTube yemiyor ve "reklam engelleyici kapatmazsanız üç video izleme hakkınız var" gibi uyarı veriyor kapatmazsan ve izlemeye devam edersen izlemeni engelliyor. Uyarı vermediği bir eklenti falan varsa veya başka bir taktik varsa söyleyebilir misiniz?

Hocam İtemsatış gibi platformlarda premium 10 TL hani bursada yaşıyorum bizim burada ekmek 7.5 TL hani 1 tane ekmek parasına alabilirsiniz.

Bir hesaptan Papara ile Poutube Premium al (zaten şu an Paparayla alırsan aylık 5 tl gibi bi para ödüyorsun) o hesabı hem Pc de hem telefonda hem de tabletinde vs cihazlarında kullan. Aylık 5 TL ne ki ,5 TL ye su kaldı mı bilmiyorum.

Bir hesaptan Papara ile Poutube Premium al (zaten şu an Paparayla alırsan aylık 5 tl gibi bi para ödüyorsun) o hesabı hem Pc de hem telefonda hem de tabletinde vs cihazlarında kullan. Aylık 5 TL ne ki ,5 TL ye su kaldı mı bilmiyorum.

İfadeler:FalconPolat neyini beğenmedin kardeşim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı