Youtuber olmak için gerekli programlar, ekipmanlar ve bilgisayar

KIMIZ

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben Youtube'da videolar paylaşmak istiyorum. Şu an doğru dürüst bir bilgisayarım bile bulunmamakta. 3. yılını geride bırakan Casper laptopum var. RAM 4 GB, 1 GB GT630M, i5 3210m işlemci. Benim amacım öyle fazla pahalı ekipmanlar almak değil. Giriş seviyesi bir Youtuber ekipmanları yeterli olacaktır.

Mikrofon önerisi ve bu videoları yapmak yani görsel şeyler eklemek için gereken program mesela Movie Maker gibi slayt tarzı şeyleri hazırlamak için hangi programı kullanıyorlar?

Kanalım daha çok bilgi, kitap inceleme, film inceleme tarzı olacak. Sanırım bilgisayar da değiştirmem gerekiyor yani sizden isteğim bana giriş seviyesi Youtube ekipmanları önermeniz.

Merhaba arkadaşlar, ben YouTube'da videolar paylaşmak istiyorum. Şu an doğru dürüst bir bilgisayarım bile bulunmamakta. 3. yılını geride bırakan Casper laptopum var. RAM 4 GB, 1 GB GT630M, i5 3210M işlemci. Benim amacım öyle fazla pahalı ekipmanlar almak değil. Giriş seviyesi bir YouTuber ekipmanları yeterli olacaktır.

Mikrofon önerisi ve bu videoları yapmak yani görsel şeyler eklemek için gereken program mesela movie maker gibi slayt tarzı şeyleri hazırlamak için hangi programı kullanıyorlar?

Kanalım daha çok bilgi, kitap inceleme, film inceleme tarzı olacak. Sanırım bilgisayar da değiştirmem gerekiyor yani sizden isteğim bana giriş seviyesi YouTube ekipmanları önermeniz.

Mikrofon için öncelikle fazla para verme. Çünkü büyümeme şansın var. Sana önerim snop SN-320M mikrofon kesinlikle bak iyi ses veriyor. Stoklarda bitmeden al.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı