Youtuber'ların Gittikçe Azalan Samimiyeti

Dediğiniz kısmen doğru ama azda olsa bu şeyleri sorun etmeyen kanallar var. @Oğuzhan Altay söylediğinize katılıyorum Selim abi ilk kez Oyun Günlüğü'nde Amnesia incelemişti ve ortadan kayboldu daha sonra yeni bir kanal açtı ve Oyun Günlüğü'nü abone sayısı olarak geride bıraktı, bir çok videosunu izledim hâlâda izlerim yapmacık ve samimiyetsiz olduğu bir video bile görmedim.

20 yaş altı kitleye hitap eden çok fazla gereksiz oyun kanalı var ve bunlar Youtube Türkiye'de hak etmediklere yerlere getiriliyorlar. Senelerdir bu sektörde bulunan, bot basmayan, duygu sömürüsü yapmayan sohbeti keyifli, kaliteli insanlar ise bir süre sonra karşılığını alamadığını düşünüp bırakıyor veya çekimlere ara veriyor. Bu dengesizliğin kesin çözümü ise akılvari olmayan kişilerin kanal açmasına izin yönünde yaptırımlar uygulamak. Mesela kimlik uygulaması getirilmeli, 18 yaşın altındaki kişilerin video oyun platformunda kanal açıp haksızca ciddi abonelere ulaşmaları engellenmeli. Yahut bot kullanan kanallar tespit edilip kapatılmalı. Oyun sektörü doydu artık, How To Made kategorisinde veya başka platformlarda içerik üretilmesi lazım. Youtube dingonun ahırı haline geldi tabiri caizse.

Son düzenleme:
Doğru.13 yaş altı çok kanal var.Ve bence You Tube'ye düzenleme gelmesi gerekiyor.Tabiri caiz ise veletler gereksiz ve abuk sabuk şeyler konuşarak milleti hem rahatsız ediyor.Hem You Tube'de yer kapladıkları için milletin canını sıkıyor.Bence You Tube'ye 18 yaş altı kişileri almamaları gerekiyor.Bide yaş için zaten sınırlama var.Fakat doğum tarihini değiştirip abuk sabuk kanallar açıyorlar.Bence kimlik doğrulama sistemi gelmeli.Tek çözüm bence bu.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı