YouTuber'ların topladığı sistemler alınır mı?

frodobagginss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. YouTuber'ların topladıgı sistemler iddia ettikleri gibi uygun mu oluyor gerçekten?

Sistem almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim. YouTuber'ların topladıgı sistemler iddia ettikleri gibi uygun mu oluyor gerçekten?

O sistemleri kendin toplarsan 2-3 bin TL falan pahalı denk gelir, alırsan iyi olur mesela 8bin TL olan sistemi 12bin TL'ye gördüm ben.

Kullanılan parçalara bağlı düşünülebilir. Ama işlemci hariç genelde bana yavaş giden gitmeyen parçalardan ışıklı bir kasaya birşeyler toplayıp hazırlıyorlar gibime geliyor yanılıyorda olabilirim hiç tercih edip hazır sistem almadım. Parçaları tek tek inceleyip muadilleriyle karşılaştırıp karar verin bence fiyattan ziyade.

Kullanılan parçalara bağlı düşünülebilir. Ama işlemci hariç genelde bana yavaş giden gitmeyen parçalardan ışıklı bir kasaya bir şeyler toplayıp hazırlıyorlar gibime geliyor yanılıyorda olabilirim hiç tercih edip hazır sistem almadım. Parçaları tek tek inceleyip muadilleriyle karşılaştırıp karar verin bence fiyattan ziyade.

Yanılıyorsun ustam adam mis gibi bilgisayarı ucuza satıyor ne yapsın daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı