Onlar fiyat performans açısından hiç mantıklı gelmiyor bana, 5 ml ne kadar götürebilir diye düşünüyorum yani.Dekant parfümlere yönelebilirsin veya split parfüm olaylarına.
Tutaste daha iyiyse oradan alayım o zaman, teşekkürler.Tutaste dışında dediğiniz markadan başka pek iyi yok hocam.
O da bir bakış açısı haklısınız, tercihinize kalmış.Onlar fiyat performans açısından hiç mantıklı gelmiyor bana, 5 ml ne kadar götürebilir diye düşünüyorum yani.
Peki Y le parfum ile arasında nasil bir fark var, kış ayı için daha uygun olabilir mi acaba le parfum hali?Ysl y için en iyisi mfy. Myslf denemedim.
Peki y le parfum ile arasında nasıl bir fark var, kış ayı için daha uygun olabilir mi acaba le parfum hali?
Hocam ben sauvage modelini kullanıyorum işte kullanırken fena değil. En azından Bargello dan falan daha iyi yayılımı falan idare ettirir arada tazelersiniz.Onlar fiyat performans açısından hiç mantıklı gelmiyor bana, 5 ml ne kadar götürebilir diye düşünüyorum yani.
Tutaste daha iyiyse oradan alayım o zaman, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.