T ttogi Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Python için bir tool yükledim, tool'un üstüne 2 tık yapınca açılıyor ama çalıştırmaya kalktığımda toolu kendi otomatik atıyor Python'dan. Atarken kırmızı yazı çıkıyor fakat hemen attığı için okuyamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
Python için bir tool yükledim, tool'un üstüne 2 tık yapınca açılıyor ama çalıştırmaya kalktığımda toolu kendi otomatik atıyor Python'dan. Atarken kırmızı yazı çıkıyor fakat hemen attığı için okuyamıyorum.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 22 Mayıs 2023 #2 Nedir bu tool? İstersen vahiy inmesini bekleyebilirim. Terminalden başlat. Kaynak kodunu paylaş. En azından "ne olduğunu" paylaş.
Nedir bu tool? İstersen vahiy inmesini bekleyebilirim. Terminalden başlat. Kaynak kodunu paylaş. En azından "ne olduğunu" paylaş.
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2023 #3 Tool ile ilgili bilgi verebilir misin?
T ttogi Femtopat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #4 YapayKodlama dedi: Tool ile ilgili bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... insta eski kuruluş hesap rastgele email gibi bir şey deniyor video çekmişti biri youtube de Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nizel G dedi: Nedir bu tool? İstersen vahiy inmesini bekleyebilirim. Terminalden başlat. Kaynak kodunu paylaş. En azından "ne olduğunu" paylaş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosu bu burdan bakıp yaptım fakat tool 1 1 1 yazınca pythondan atıyor otomatik
YapayKodlama dedi: Tool ile ilgili bilgi verebilir misin? Genişletmek için tıkla... insta eski kuruluş hesap rastgele email gibi bir şey deniyor video çekmişti biri youtube de Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nizel G dedi: Nedir bu tool? İstersen vahiy inmesini bekleyebilirim. Terminalden başlat. Kaynak kodunu paylaş. En azından "ne olduğunu" paylaş. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosu bu burdan bakıp yaptım fakat tool 1 1 1 yazınca pythondan atıyor otomatik
G ginowhis Hectopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 1.231 Çözümler 4 Yer Bolu 22 Mayıs 2023 #5 CMD'yi o klasorde aç öyle çalıştır.