Sekmeyi kapatmadım bilgisayar uyku moduna geçti sadeceSekmeyi kapatıp aynı video dosyasını tekrar yüklemeye başlarsan kaldığı yerden devam eder.
youtube hesabın doğrulanmamışsa, telefon doğrulaması yapmadıysan eğer ondan dolayı olabilirArkadaşlar gece YouTube'a uzun video yüklemiştim. Yükleme saati 2 saat olarak gözküyordu. Sabah kalktım yüzde 49'da kalmış ve beklemede diyor.
Doğruladım kapak fotoğrafı koydum hattayoutube hesabın doğrulanmamışsa, telefon doğrulaması yapmadıysan eğer ondan dolayı olabilir
yok yok öyle değil tam nereden oluyor bilmiyorum ama uzun video atmak için bir yerden telefon doğrulaması yapılıyorduDoğruladım kapak fotoğrafı koydum hatta
Tamam işte sık sık uzun video yüklemek için veya videoya özel fotoğrafı koyabilmek için telefon numarası ile doğrulama yapmak lazımyok yok öyle değil tam nereden oluyor bilmiyorum ama uzun video atmak için bir yerden telefon doğrulaması yapılıyordu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.