M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Temmuz 2013 #1 Laptopa yüklü olan windows 8 hangi sürümü olduğunu nasıl bulururz acaba ?
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 6 Temmuz 2013 #2 Bilgisayarım > Sağ Tuş > Özellikler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 6 Temmuz 2013 #3 Kanala abone olursan böyle ufak tefek bilgilerin videolarını paylaşıyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 15 Mart 2014
Kanala abone olursan böyle ufak tefek bilgilerin videolarını paylaşıyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 6 Temmuz 2013 #4 Recep Baltaş dedi: Kanala abone olursan böyle ufak tefek bilgilerin videolarını paylaşıyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç bit değil sorum hangi sürümü. Bu liste var. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar | Technopat Hangi Windows işletim sistemini çalıştırıyorum? - Microsoft Windows Yardımı. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Recep Baltaş dedi: Kanala abone olursan böyle ufak tefek bilgilerin videolarını paylaşıyoruz Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kaç bit değil sorum hangi sürümü. Bu liste var. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar | Technopat Hangi Windows işletim sistemini çalıştırıyorum? - Microsoft Windows Yardımı.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Temmuz 2013 #5 member13 dedi: Kaç bit değil sorum hangi sürümü. Bu liste var. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar | Technopat Hangi Windows işletim sistemini çalıştırıyorum? - Microsoft Windows Yardımı. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleme zahmetinde bile bulundun mu?
member13 dedi: Kaç bit değil sorum hangi sürümü. Bu liste var. Windows 8 Sürümleri Arasındaki Farklar | Technopat Hangi Windows işletim sistemini çalıştırıyorum? - Microsoft Windows Yardımı. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleme zahmetinde bile bulundun mu?
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 7 Temmuz 2013 #6 Söylediğim yere baktın mı? Diğer bir yol Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Sistem kısmında üstte yazıyor kocaman.
Söylediğim yere baktın mı? Diğer bir yol Denetim Masası > Sistem ve Güvenlik > Sistem kısmında üstte yazıyor kocaman.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2013 #7 Burak Alkan dedi: Videoyu izleme zahmetinde bile bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Evet izleme zahmetinde bulundum. Özelikle laptopa yüklü olan diye başladım soruya. (Core olayı) Linki sildim sebep için bu linke bakın. https://www.technopat.net/forum/windows-8/23088-windows-8-hani-surumunu-kullandiginizi-ogrenin.html Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2013
Burak Alkan dedi: Videoyu izleme zahmetinde bile bulundun mu? Genişletmek için tıkla... Evet izleme zahmetinde bulundum. Özelikle laptopa yüklü olan diye başladım soruya. (Core olayı) Linki sildim sebep için bu linke bakın. https://www.technopat.net/forum/windows-8/23088-windows-8-hani-surumunu-kullandiginizi-ogrenin.html
S Soner Gözüpek Hectopat Katılım 2 Mart 2013 Mesajlar 94 7 Temmuz 2013 #8 member13 dedi: Evet izleme zahmetinde bulundum. Özelikle laptopa yüklü olan diye başladım soruya. (Core olayı) Yanıt bu linkte Online PIDChecker Genişletmek için tıkla... İyi de burda Product key yazıyor sen sürüm sormuşsun. Biz zaten yanıtı verdik sana.
member13 dedi: Evet izleme zahmetinde bulundum. Özelikle laptopa yüklü olan diye başladım soruya. (Core olayı) Yanıt bu linkte Online PIDChecker Genişletmek için tıkla... İyi de burda Product key yazıyor sen sürüm sormuşsun. Biz zaten yanıtı verdik sana.
M member13 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Kasım 2012 Mesajlar 1.388 Makaleler 2 Çözümler 1 7 Temmuz 2013 #9 Linki sildim sebep için bu linke bakın. https://www.technopat.net/forum/windows-8/23088-windows-8-hani-surumunu-kullandiginizi-ogrenin.html Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2013
Linki sildim sebep için bu linke bakın. https://www.technopat.net/forum/windows-8/23088-windows-8-hani-surumunu-kullandiginizi-ogrenin.html