B Batuhan Kilopat Katılım 7 Haziran 2013 Mesajlar 5 7 Haziran 2013 #1 Ben Fraps ile oyun videoları falan çekiyorum ama youtube 'a yüklemesi çok uzun sürüyor boyutların çok yüksek olduğu için (Yaklaşık 6-7 GB ) . Nasıl videonun boyutunu azaltabilirim ?
Ben Fraps ile oyun videoları falan çekiyorum ama youtube 'a yüklemesi çok uzun sürüyor boyutların çok yüksek olduğu için (Yaklaşık 6-7 GB ) . Nasıl videonun boyutunu azaltabilirim ?
Emirhan Demircigil Hectopat Katılım 24 Kasım 2012 Mesajlar 173 Yer Adıyaman 7 Haziran 2013 #2 Format Factory'le çok kolay şekilde küçültebilirsin. Bu arada, küçültürken en yüksek ayarları seç. En düşük ayarla en yüksek ayar arasında pek bir mb farkı olmuyor 2-3 mb fark oluyor.
Format Factory'le çok kolay şekilde küçültebilirsin. Bu arada, küçültürken en yüksek ayarları seç. En düşük ayarla en yüksek ayar arasında pek bir mb farkı olmuyor 2-3 mb fark oluyor.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 7 Haziran 2013 #3 Movie Maker'ı da kullanabilirsin. Kullanımı daha basit gelebilir.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Haziran 2013 #4 Boyutu küçültürken kaliteyi düşürmek istemiyorsanız: HandBrake: Downloads
K Kingdoms Hectopat Katılım 29 Haziran 2013 Mesajlar 9 29 Haziran 2013 #5 İlk önce ufak bir render sistemi kur ve piyasada makul fiyatlara çok iyi render-optimize yapan programlar var onları dene derim.
İlk önce ufak bir render sistemi kur ve piyasada makul fiyatlara çok iyi render-optimize yapan programlar var onları dene derim.
FDzeus Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 54 Yer Aydın 10 Temmuz 2013 #6 Movie Maker kullanmanızı öneriyorum, küçük bir program olduğundan ve görüntü kaybı yaşatmamasından dolayı.
Movie Maker kullanmanızı öneriyorum, küçük bir program olduğundan ve görüntü kaybı yaşatmamasından dolayı.