Yüksek bütçeli sistem önerisi

Bütçe
300.000TL

Dante Zoldyck

Decapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar.

Kendime, genel kullanım amacı oyun olan, olabilecek en iyi PC sistemini toplamayı düşünüyorum. Parçaların tamamının siyah renkli olmasını ve kasanın her tarafının temperli camla kaplı olmasını istiyorum. Özellikle anakartın Thunderbolt 4ya da USB 4 desteği sunması benim için önemli bir tercih sebebi.

Sadece fiyat odaklı değil, gerçekten performans ve verimlilik açısından en iyi parçaları önerirseniz çok sevinirim. Amacım “en pahalı” değil, en güçlü ve dengeli sistemi kurmak.

Bu arada belirtmek isterim ki, kasaya ayırdığım bütçe 300.000 TL ve bu bütçeye monitör, masa, LED, aksesuar gibi ekipmanlar dahil değil. Yani monitör, masa ve diğer estetik-destekleyici ürünler için ayrıca bütçe ayıracağım. Bu yüzden siyah temaya uyum sağlayacak, kurulumun genel estetiğini güzelleştirecek masa, LED ve ekipman önerileriniz de olursa çok memnun olurum.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim!

@MelihÖzer

Son düzenleme:
CPU: 9950x3d (sadece oyun ise 9800x3d de olur)
GPU: 5090
Anakart: MSI MPG X870E CARBON Wİ-Fİ
Ram: Corsair Dominator Titanium 2x32 64gb 6000mhz cl30
SSD: MSI Spatium M580
Sıvı Soğutma: NZXT KRAKEN ELİTE 360 AIO
PSU: FSP HYDRO PTM PRO 1200W PLATİNİUM
Kasa: Lian Li O11 Dynamic XL (uzun zamandır yüksek bütçeli konu açılmadığı için önermediğim bir kasaydı. Parçalarla uyumlu olduğunu hatırlıyorum. Siz yine de parçaların uyumluluğunu kontrol edin.)

Monitör: https://www.akakce.com/monitor/en-u...1-ms-4k-curved-oyuncu-u-fiyati,384712299.html

Bu pozisyonları efebatiin severdi ama o yok.

Onun yüzünden her konuya yetişmeye çalışıyorum, canım çıktı.

Hocam şu tarz anakartların amd için olan verisyonları trde yok mu, 2. El olsa bile alabileceğim bir yer var mı?

Hocam öncelikle bu bir öneri değil sadece merakımdan soruyorum. Hazır sistem alsa daha rahat olmaz mı? Bu bütçelerde hazır sistem yok denecek kadar az fakat bu sistem nasıl?

Size önerdiğim anakart onların AMD versiyonu.

Anladım. O zaman uğraştırıcı olsa da ayrı ayrı toplaması daha iyi olur.
Evet hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…