Yüksek FPS için hangi Skyrim yüklenmeli?

İşletim sistemi
Windows 10

Eo_Aubameyang

Decapat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi günler arkadaşlar. Yeni laptop aldım kendisi oyun laptopu değil ama canım sıkılınca bir iki oyun oynamak istiyorum. Hiç bitmediği için ve keyifli olduğu için tes 5: Skyrim yüklemeyi düşünüyorum ama sizce hangi Skyrim daha performanslı olur? SE modeli daha stabil ama çok daha fazla sistem gereksinimi istiyor. Le modeli için de karasızım. Sizce hangisi yüklenmeli? (ortalama kaç FPS alabilirim YouTube'da bulamadım)
Ryzen 3 4300U.
2x4 2400MHz RAM.
256 GB M.2 SSD.
 
Maksimum zaten 60 fps alabiliyorsun Skyrimde. Tavsiyem, (Rehber) Bedava 3 Aylık Game Pass Kodu nasıl alınır? bu konudan kodu al, Game Pass'te SE versiyonu var ücretsiz oynayabiliyorsun. (Veya Steam'dan al iade et) Fps'ini test et, bir bak oyuna. 12 gb bir şey zaten.

Eğer kasıyorsa LE'yi satın alabilirsin. LE'de de kasıyorsa fps yükselten modları yaparsın. Beth.ini ile ince ayar yaptın mı oynanabilir hale gelir ama grafik bekleme. 😁
 
Hocam çok az mod ve Config ile rahat bir şekilde SE oynayabilirsiniz. İyi bir seçim bu arada 😁. Modlamada yardım da edebilirim.

Hocam ana PC'de zaten 60 mod+ enb falan var ama düşük PC'yi zorlamak istemiyorum. Le benim ana PC'de bile dalgalı kur gibi FPS sapıtması yaparken SE yapmıyordu ama kendisi çok fazla sistem istiyor. Yine de mod tavsiyelerinizi ve örnek ayarlarınızı alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı