1) Çalıştıra services.msc yazıyoruzSorun gene olmaya başladı ben çıldıracam.
Kardeşim doğru bildin ama nasıl %100 de yüzden nasıl düşürebilirim yardım edersen sevinirim
Laptop kullanıyorum ve laptop monitörünün hz'si 60 önceden böyle bi sorun yoktu yaklaşık 8 ay önce
Bu sorunu minecrafta yaşıyormusun yeni gördüm Eğer oyunun orjinalse oyuna ram vermeyi deneArkadaşlar ama yaklaşık 8 ay önce windows 8.1 kullanıyordum.Ve böyle bi sorun yoktu.Windows 10 a geçtim geçeli bu sorun var arkadaşlar 2 gün önce format attım gene düzelmedi herşeyi sorabilirsiniz yeterki bu sorunu çözeyim.
Şuanda deniyorum dediğini.
2. dediğini anlamadım hızlı getir derken ?
Aga ben görmemiştim gördüm şimdi cevap yazmana gerek yok umarım dediğin olur.
Düzelmedi.
Arkadaşlar ne derseniz yapmaya hazırım siz şimdi diyin ki format at şunları şunları yap diyin yapmaya hazırım ben yeterki düzelteyim.
Minecraft'a ram vermeyi deneyebilirsin. Youtube'de birçok videosu mevcut.Tabiki söylerim.
4 gb ram
amd radeon r5 m230 ekran kartı
500 gb sshd
intel core i5 4210u 1.7-2.7 ghz (turbosu max 2.7 ghz)
Minecraft'da bu sorunu yaşamaktayım.Eğer siz daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız burdan da bakabilirsiniz.LENOVO G50-70 CORE İ5 4210U 1.7GHZ-4GB-500GBSSHD-15.6"-2GB-W8 NOTEBOOK
Ekran kartını performans ayarlarına getirip oyunu oynaZaten vermiştim arkadaşlar oyunda olan bi sorun değil laptopda olan bir sorun bu.
Dostum istediğin bu olsun şimdi hemen paylaşacağım biraz bekle.
Ansefalit dediğin programı indirip kurdum.Nasıl kullanacağım ?
Windows 10 pro formatı atarsanız yararınıza olur.Bilgisayarınız virüs kapmış olabilir bü yüzden cpu kullanımınız yüksektirYaptım zaten.
Acaba bilgisayara temiz bir format atıp dediklerinizi öyle mi yapsam
Bu arada önerilerinin hepsini yapabilirim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.