Yüksek FPS'de oyunun takılması

Sorun gene olmaya başladı ben çıldıracam.

Kardeşim doğru bildin ama nasıl %100 de yüzden nasıl düşürebilirim yardım edersen sevinirim

Laptop kullanıyorum ve laptop monitörünün hz'si 60 önceden böyle bi sorun yoktu yaklaşık 8 ay önce
1) Çalıştıra services.msc yazıyoruz
2)Gelen yerden hızlı getir sağ tık özellikler durdur daha sonra devre dışı bırak diyoruz
3) Aynı yerden windows search bularak aynı işlemleri uyguluyoruz
Sorun çözüldü bir beğeni isterim

Arkadaşlar ama yaklaşık 8 ay önce windows 8.1 kullanıyordum.Ve böyle bi sorun yoktu.Windows 10 a geçtim geçeli bu sorun var arkadaşlar 2 gün önce format attım gene düzelmedi herşeyi sorabilirsiniz yeterki bu sorunu çözeyim.

Şuanda deniyorum dediğini.

2. dediğini anlamadım hızlı getir derken ?

Aga ben görmemiştim gördüm şimdi cevap yazmana gerek yok umarım dediğin olur.

Düzelmedi.

Arkadaşlar ne derseniz yapmaya hazırım siz şimdi diyin ki format at şunları şunları yap diyin yapmaya hazırım ben yeterki düzelteyim.

Arkadaşlar ama yaklaşık 8 ay önce windows 8.1 kullanıyordum.Ve böyle bi sorun yoktu.Windows 10 a geçtim geçeli bu sorun var arkadaşlar 2 gün önce format attım gene düzelmedi herşeyi sorabilirsiniz yeterki bu sorunu çözeyim.

Şuanda deniyorum dediğini.

2. dediğini anlamadım hızlı getir derken ?

Aga ben görmemiştim gördüm şimdi cevap yazmana gerek yok umarım dediğin olur.

Düzelmedi.

Arkadaşlar ne derseniz yapmaya hazırım siz şimdi diyin ki format at şunları şunları yap diyin yapmaya hazırım ben yeterki düzelteyim.
Bu sorunu minecrafta yaşıyormusun yeni gördüm Eğer oyunun orjinalse oyuna ram vermeyi dene
Orjinal değilse java 7 64 biti indirip onada ram vermeyi dene.Yani anlıyacağın oyunun orjinalse zaten onun kendi javası vardır ama sen yinede oyunun herneyse ram vermeyi dene

MSI Afterburner gibi bir programla oyun içinde aldığınız, RAM, Ekran kartı, İşlemci kullanımı gibi değerleri bizimle paylaşır mısın? Onlarla ilgili bir sorun yoksa başka türlü deneyeceğiz.

Zaten vermiştim arkadaşlar oyunda olan bi sorun değil laptopda olan bir sorun bu.

Dostum istediğin bu olsun şimdi hemen paylaşacağım biraz bekle.

Ansefalit dediğin programı indirip kurdum.Nasıl kullanacağım ?

Ansefalit cevabını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı