Yüksek gecikme hızı nasıl düşürülür?

rxckcity

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Oyunlarda'ki ping değerim 40. ve bu düşmüyor. Mesela Valorant'ta TR serverinde 40 iken Frankfurt'ta iste 72 bu hiç düşmüyor. Ve bu yüksek geliyor bana bunu nasıl düşürebilirim? Veya direk internet mi böyle? Speedtest aşağıdaki gibi.

1698240024215.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi firmayı kullanıyorsunuz ?

Merhaba. Oyunlarda'ki ping değerim 40. ve bu düşmüyor. Mesela Valorant'ta TR serverinde 40 iken Frankfurt'ta iste 72 bu hiç düşmüyor. Ve bu yüksek geliyor bana bunu nasıl düşürebilirim? Veya direk internet mi böyle? Speedtest aşağıdaki gibi.

Eki Görüntüle 1989602
Bazı internetler direkt olarak pingli oluyor. Bunları doğrudan azaltman zor. En fazla 37-36 gibi rakamlara inersin.

Eki Görüntüle 1989602

Hocam internet kablosuz olarak bağlıysa Ethernet ile bağlamayı deneyebilirsiniz.

İnternete ne ile bağlanıyorsun? Kablosuzsa eğer kabloyla bağlanman biraz daha olumlu etki edecektir. Onun dışında telefon ve ethernet kablo kaliten, kutunun merkez kutuya olan uzaklığı ve bu aşamada altyapının durumu falan. Hepsi etkiler.
Telefon üzerinden aynı değer verilirse, sorun ethernet veya bilgisayara bağlı ağ aygıtı üzerinden kaynaklanmıyor. Tamamen firma/modem ile alakalı oluyor.

Buraya girip testi başlatıp atarmısın.

Vodafone kullanıyorum. Ve Ethernet kablosu ile bağlanıyorum masaüstü bilgisayar. Modem tam yanımda.

Hocam internet kablosuz olarak bağlıysa Ethernet ile bağlamayı deneyebilirsiniz.

Hangi firmayı kullanıyorsunuz?

İnternete ne ile bağlanıyorsun? Kablosuzsa eğer kabloyla bağlanman biraz daha olumlu etki edecektir. Onun dışında telefon ve Ethernet kablo kaliten, kutunun merkez kutuya olan uzaklığı ve bu aşamada altyapının durumu falan. Hepsi etkiler.

1698244270508.png

Buraya girip testi başlatıp atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı