sametefekose4848
Femtopat
Daha fazla
Hocam vallahi elinize saglıkta o kadar paraya yeni kasa alınırdı.
Nys sorun çozulmuş emeginize saglık.
En basitinden 5.. Diğer yapılanlar da tartışmaya açık. Örneğin Turbo frekansta sürekli çalışması önerilmiyor. Above 4G decoding ise oynanan oyuna (çoğunda gereksiz) ve sisteme (4 GB üstü ekran kartı 16 GB üstü RAM) göre değişir. ReSize BAR ise ters tepebilen bir özellik.
Hurra diye bunca ayarı yığmak yerine bunu yaparsanız böyle olur ama olmazsa kapatın diye anlatmak daha iyi olurdu.
Akıcılık için alttakini deneyin. İnanılmaz etki ediyor.
Rehber: WIN32PRIOritySeparation İle İşlemci Öncelik Değerini Değiştirme
Regedit'i açın ve Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\PriorityControl WIN32PRIOritySeparation adında (eğer yoksa) bir DWORD değeri oluşturun. Değerler olarak yanındaki "hex", heksadesimal yani onaltılık değeri ifade eder. Bu değer normalde varsayılan olarak 2'dir...www.technopat.net
RX 5700 serisi için ise yukarıdakine ek olarak buradaki VRAM timing ile ilgili ayarlar var onunla oynarsanız inanılmaz derece akıcı bir deneyim elde edebilirsiniz. Bilgisayar tepkimesi oyuna göre en az 2 Kat'a yakın arttı diyebilirim.
Dc uzerınden ulasır mısınız ? berkedizAkıcılık için alttakini deneyin. İnanılmaz etki ediyor.
Rehber: WIN32PRIOritySeparation İle İşlemci Öncelik Değerini Değiştirme
Regedit'i açın ve Bilgisayar\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\PriorityControl WIN32PRIOritySeparation adında (eğer yoksa) bir DWORD değeri oluşturun. Değerler olarak yanındaki "hex", heksadesimal yani onaltılık değeri ifade eder. Bu değer normalde varsayılan olarak 2'dir...www.technopat.net
RX 5700 serisi için ise yukarıdakine ek olarak buradaki VRAM timing ile ilgili ayarlar var onunla oynarsanız inanılmaz derece akıcı bir deneyim elde edebilirsiniz. Bilgisayar tepkimesi oyuna göre en az 2 Kat'a yakın arttı diyebilirim.
Cok teşekkür ederım bu degerlı bılgıyı bızımle paylastıgınız ıcın. Deneyıp donus yapacagım hemen.
DC uzerınden ulasır mısınız? Berkediz
Şu an da PC elimde mevcut değil sehirdisindayim. İkisini de deneyebilirsiniz. İlk attığım rehber de 28, 29, 2a, 26, 16 gibi değerleri deneyeyip oyuna girin ve size uygun olanı seçin her sistemde aynı etki olmuyor tek bir değer yok uygun değeri bulman lazım. İkinci konu ise VRAM zamanlamaları şeklinde bakarsın ona göre düzenleme yapabilirsin konuda her bilgi mevcut.
Dedıklerınızı yaptım bu 28 29 hex degerlerını bende defualt 26 ayarlıydı 29 denedım sımdılık deneyecegım sormak ıstedıgım sımdı 2 bellek cıkıyor bir Micron dıgerı Samsung Micro'na yaptığım tum ıslemlerı tımıngde samsungada yaptım sorun olur mu?
Sorun olmaz. Flaslamayı düzgün şekilde yaptıysan akıcılık bir anda hissetmelisin.
Starfield ındırmıstım şu an 100 FPS alıyorum ve bayağı bir akıcı.
FPS dışında hissetmen gerekiyor bu ayarlar FPS çok artırmaz. Mouse ve klavye tepkimeleri çok daha hızlı ve anlık olarak iletiliyor. Biraz abartı olacak ama NVIDIA Reflex gibi düşünebilirsin. Ben çok olumlu sonuçlar aldım. CS:GO veya Valorant tarzı oyunlarda da hissediliyor. FreeSync monitörün varsa yağ gibi kaydığını anlayabiliyorsun oyunda.