Çözüm Yüksek gecikme ve anlık takılmalar

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ryzen 5 7500F, RTX 4070 Super, Kingston Beast EXPO 6000 MHz CL30 1X16. çoğu oyunda yaşıyorum hocam ama CS2, Valorant gibi oyunlarda daha belli oluyor, CS2'deki frametime göstergesi 5-6 seviyesinde seyrederken bir anda 13-14 seviyesine anlık olarak fırlıyor ve anlık takılma yaşatıyor.

CS2 için bunu deneyin çok yararı oluyor.

Mikrofon için bir sorun var mesela sürekli mikrofona bastığında lag oluyor.

Ayarlardan bunu etikenleştirirsen sorunu çözülecek.

" Streamline voice "

CS2 için bunu deneyin çok yararı oluyor.

Mikrofon için bir sorun var mesela sürekli mikrofona bastığında lag oluyor.

Ayarlardan bunu etikenleştirirsen sorunu çözülecek.

" Streamline voice "

"Streamline voice" ayarı açık zaten hocam, dediğiniz "Regedit" olayını da 29 yaptım müsait bir zamanda deneyeceğim.

Eğer her şeye rağmen sorun çözülmezse ayarların ile birlikte oyun oynarken kısa bir video çek. Tabii ki de RivaTuner açık olsun. Tüm ekran kartı işlemci RAM sıcaklık ve kullanım değerlerini görelim ona göre yorumlayalım.

Hocam ben Windows X Lite W11 23H2 Custom OS sürümünü kullanıyorum defualt Windows'ta CS2'de 130-170 FPS alırken şu an 200-300 FPS arası alıyorum. Gecikme yok kadar az ve ek olarak ise daha akıcı bir oyun deneyimi sağlatıyor. Ek olarak rehber de yazdıklarımı da üstüne eklerseniz güzel bir oyun deneyimi sağlar sizlere.

24H2 indirsem çok fark olur mu hocam?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı