Kart boştayken %50 %100 gibi garip bir performans harcıyor, kartı bu kadar zorlayan program, uygulama, yazılım vs. neyse tespit etmek için ne yapabilirim?
GPU verilerine göz atabileceğim bir yazılım var mı?
Ekran kartı: Radeon RX 590 8 GB.
Yok hocam hayır, GPU altyapısı kullanan işlemleri de gösteriyor. Eğer kayda değer bir şey bulamazsanız miner virüsünden şüphelenmeye başlayabilirsiniz. MBAM ile taratmakta fayda var.
Yok hocam hayır, GPU altyapısı kullanan işlemleri de gösteriyor. Eğer kayda değer bir şey bulamazsanız miner virüsünden şüphelenmeye başlayabilirsiniz. MBAM ile taratmakta fayda var.
Evet miner olduğundan şüpheleniyordum. Nasıl kaldıracağımı bulamamıştım, sürücüleri sıfırlayıp fortmat attım,3 kez farklı programlarla tam virüs taraması yaptım fakat bi işe yaramamıştı birde MBAM ile deneyeyim çözüme ulaşabilirsem güncelliyeceğim.
Radeon software'da GPU performansı %100'ü gösteriyor fakat görev yöneticisinden eş zamanlı takip ettiğim zaman, görev yöneticisindeki veri %10 %15 gibi bir değer gösteriyor.
Ek olarak ses bozukluğu ve takılmalar oluyor.
Radeon software'da GPU performansı %100'ü gösteriyor fakat görev yöneticisinden eş zamanlı takip ettiğim zaman, görev yöneticisindeki veri %10 %15 gibi bir değer gösteriyor.
Ek olarak ses bozukluğu ve takılmalar oluyor.
Oyunlara girdiğinde FPS yerlerde olması lazım madem ekran kartının %100'ünü kullanıyor. FPS yerlerde mi? Veya oyuna girince anlamayasın diye otomatik olarak duruyor mu