Yüksek grafik isteyen oyunlarda sistem kapanıyor

Melez Baytar

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
baytar
Aylardır devam eden, daha önce konu açmama rağmen çözüm bulamadığım bir sorunu danışacağım.

PC yüksek grafik isteyen oyunlarda kapanıyor. Ekran donuyor sonra yeniden başlatmak zorunda kalıyorum sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum yetersiz geliyor olabilir dedim ama Watt hesaplamada değer 333 W çıktı benim PSU 400W markasını bilmiyorum kesin sorun bundan mı? Ona göre yeni bir PSU alacağım.

PSU'nun 12v kanalı önemli benim FSP marka 350w güç kaynağım vardı. En az 500w isteyen r9 280x ve yine çok yakan x5650 sistemimi sorunsuz çalıştırıyordu. Ayrıca o sistemle birkaç gün mining bile yaptım. Kısacası 12v kanalının altında veya yanında kaç A yazıyorsa 12 ile çarpacaksın ve sana gerçek watt değerini söyleyecek. PSU'nun yanındaki etiketi kontrol et.

Fotoğraf atın. Etiketteki marka pek bir şey ifade etmiyor. Thermaltake iyi bir marka fakat yine de bakalım. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazar mısınız, başka türlü anlayamam.
İŞLEMCİ : Fx 6100 3.6 GHz / EKRAN KARTI : Sapphire RX 480 8GB / RAM :
8 GB Kingston 1866 MHz / HDD : 1 TB Barracuda / PSU : 400 W

Son düzenleme:
Fotoğraf atın. Etiketteki marka pek bir şey ifade etmiyor. Thermaltake iyi bir marka fakat yine de bakalım. Ayrıca sistem özelliklerinizi yazar mısınız, başka türlü anlayamam.
Birde şey var occt ile test yapıyordum testi açtığım an oyundaki gibi sistem kitlendi.

Dosya Ekleri

• IMG_20200627_202042.jpg
    IMG_20200627_202042.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20200627_202035.jpg
    IMG_20200627_202035.jpg
    592 KB · Görüntüleme: 44
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı