Yüksek grafikli oyun kötü bilgisayarda oynanabilir mi?

şamil yüksel

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yüksek grafikli oyunları kötü bilgisayarda nasıl oynanır? Ailem internet kafeye gitmemi izin vermiyor bari böyle bir şey olsun. NVIDIA GeForce NOW uygulamasına benzeri bir şey var mı?

İlk kez yüklüyorum bilmiyordum.

Hocam ekran kartınız pek iyi değil PassMark skoru Intel HD4400'den bile daha düşük. Eski veya 2d oyunları oynatır. İşlemciniz 4. nesil i3'ten 3 kat geride aynı skora göre. Aynı sistemle devam etmek isterseniz para toplayıp 2. el R7 240 veya RX550 bakabilirsiniz. Sizi götürür öyle ama yeni oyunları oynatmaz.

Son düzenleme:
Five nights at freddy's: security Breach oynamam için sistem önerebilirmisiniz

Görüntüsü süper 3D olmayan ama kendileri çok iyi tonlarca oyun var. Onları deneyebilirsiniz.

Five Nights at Freddy's: Security Breach oynamam için sistem önerebilir misiniz?

Hocam sisteminiz şu anki standartlara göre "kötü" olsa bile hala sisteminize göre oynayabileceğiniz bir sürü güzel oyun var. Benim bazı önerlerim: Undertale, Papers, Please, eski GTA oyunları, Need for Speed Underground2 Most Wanted ve Carbon. Toca race driver3, swat4, Minecraft, Resident Evil 4 Ultimate HD olmayan 2007 PC versiyonu, Half-Life serisi, portal1, CrossCode, Momodora: reverie under moonlight. Bunlar bazı önerilerim.

önerilerin için saol,eyw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…