Yüksek hız veren ISS önerisi

Santralle aramda 300-400 metre var. 50 down 25 up alıyorum. Tanımladıkları paket ise 100 up/ 100 down şeklinde. Alt yapının maksimumları yani. Tabi bu değerler YAPA'daysan bu şekilde VAE'de 35/3 ve 100/4 şeklinde iki paket var
Santrale 400 metre 90Mbit/4Mbit kullanıyorum. Hatta gelen upload 40 Mbit. 100/100 VDSL altyapısı ile imkansız. Upload downloaddan daha çok hatta yüklenir böyle bir yüklenmeyi kaldıracak bir VDSL altyapımız ne bizde nede Turknette var.

Santrale 400 metre 90Mbit/4Mbit kullanıyorum. Hatta gelen upload 40 Mbit. 100/100 VDSL altyapısı ile imkansız. Upload downloaddan daha çok hatta yüklenir böyle bir yüklenmeyi kaldıracak bir VDSL altyapımız ne bizde nede Turknette var.
Benim iç tesisatım kötü olduğundan şu an 50/25 tanımlı. 100 tanımlamalarının sebebi alt yapı koşulları iyileştikçe hızın otomatik olarak artması. Başıma geldi. VAE'de de kullanım sağlıyorum 2 aboneliğim var onda da mesela alt yapım maks 55 iken paket 100 dü, geçen bir çalışma oldu şu an 75/4 e otomatik arttı. Amaç o yani. Yoksa 100/100 paralel internet oluyor o ayrı bir olay.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı