Yüksek kalite oyuncu koltuğu önerisi

stmert

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2016
Mesajlar
984
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Günde en az 10 saatimi bilgisayar başında geçiriyorum. Bir tane oyuncu koltuğu almıştım fakat soyuldu parçalandı zamanla ayrıca rahat da değil fena olmayan bir para ödememe rağmen. Uzun yıllar götürecek 10 saatin sonunda orama burama ağrı sokmayacak rahat bir koltuk arıyorum önerileriniz nelerdir?
 
Ağrı o saatler için doğal. Hawk koltuklara bakabilirsiniz.
 
Yalnız 10 saat bilgisayar başında oturmuş, hamlaşmış bir vücuttan ağrı beklememek komikmiş.

Belki sizden fit vücudu var sporda yapıyor? Bilemezsiniz insanların hayatına müdahale etmemek lazım ya da güzelce belirtmek gerekir fikrinizi.
 
Hocam bende Hawk Fab V4 var. Hiç rahat değil. Süngeri de 5. ayda çöktü. 80 kiloyum. Ben 1350 TL'ye almıştım ama şu anın 1350 TL'si bile etmez.
Arkadaşım yeni aldı o ben memnun kaldım dedi diye öneri yapmıştım. Ben şahsen 5 senedir xdrive kullanıyorum. Derisinde dökülme 0 çökme 0 bir kere alt mekanizma kırıldı. Garanti bittiği için 300 liraya yenisini gönderdiler. 100 kg ve gece 3 5 saat oyun oynamama rağmen bel ağrısı illaki oluyor fakat rahatsız etmiyor beni
 
Adam düzgün bir şekilde öneri istemiş. Boş yorum yapmışsın.
Belki sizden fit vücudu var sporda yapıyor? Bilemezsiniz insanların hayatına müdahale etmemek lazım ya da güzelce belirtmek gerekir fikrinizi.
Kötü anlamda demedim, 10 saat boyunca oturan bir insanın vücudu hamlaşır ve ağrılar başlar zaten. Olması gereken de bu değil mi?
 

Geri
Yukarı