Yüksek oyunlarda laptop reset atıyor

OCCT : Free, all-in-one stability test & stress test for your PC kanka forumda rehberi vardır önce bir öğren risklerini falan garantiden çıkarma ihtimali olabilir.

Ooo, gir miyim o zaman bu işe. MediaMarkt'tan almıştım iade edeyim yarın ama yerine ne alacağım 8K civarı o sıkıntı. 120Hz Monster'dan başka laptop yok piyasada.
Hocam stres testi ile hiç uğraşma bence. 1 haftalık bilgisayarın oyunda kapanması, eğer virüs vs sen bulaştırmadıysan, normal bir şey değil. Ver garantiye gitsin.
Garantiye mi vereyim yoksa iade mi edeyim?
 
Aynen öyle. Laptoplarda klavyenin üstüne tornavida koyuyorsun garantiden çıktı diyorlar. Test mest sıkıntı. Markası nedir.
Bu cihaz.
 
Bu cihaz.

İade edebiliyorsan et ya zaten bu fiyatta 1650Ti'ler de bulunuyor. Bana bunun fiyatı biraz fazla geldi.
 
MediaMarkt da Lenovo servisine gönderecek büyük ihtimal. Bunu önce MediaMarkt'a bir sorun. Süreç nasıl işliyor diye. Duruma göre fatura MediaMarkt'tan olduğu için süreç MediaMarkt üzerinden gerçekleşiyor olabilir.
EDIT: İade veya değişim talebinde de MediaMarkt servise göndermek isteyecektir. Servisin kararına göre sonuç belirlenir.
 
İade edebiliyorsan et ya zaten bu fiyatta 1650 Ti'ler de bulunuyor. Bana bunun fiyatı biraz fazla geldi.

120Hz + Ryzen 5 4600h + Windows 10 var ayrıca ben 8299TL'ye almıştım.
MediaMarkt'da Lenovo servisine gönderecek büyük ihtimal. Bunu önce Mediamarkt'a bir sorun. Süreç nasıl işliyor diye. Duruma göre fatura MediaMarkt'tan olduğu için süreç MediaMarkt üzerinden gerçekleşiyor olabilir.
Edıt: İade veya değişim talebinde de MediaMarkt servise göndermek isteyecektir. Servisin kararına göre sonuç belirlenir.

Tamamdır. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı