OzCity
Kilopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, forumda bir kaç konu okudum fakat istediğim cevaba bir türlü ulaşamadım. Arkadaşlarla beraber güzel zaman geçirdiğimiz bir oyunumuz var Point Blank adında. Bilgisayarım AMD işlemcili 8 GB RAM ve 2 GB ekran kartına (Radeon 530) sahip. Bu oyunun normal şartlarda en düşük grafiklerde ve bilgisayar yüksek performans kipinde çalışırken asla kasmaması gerekli. Oyunu radeon ayarlarından ve Windows'un grafik ayarlarından yüksek performansa ayarladım fakat nedense hala kasmalar mevcut.
Hemen Radeon ayarlarını gördüğünüz görselde mesela SystemSettings.exe uygulaması yüksek performans Radeon 530 kullanırken, PointBlank.exe yüksek performans R5 Graphics kullanıyor.
Ek olarak Windows grafik ayarlarında ise aynı durumda bu önemli mi bilmiyorum ama iki seçenekte R5 Graphics'i temsil ediyor.
Oyun ile ilgili bir problem olabilir mi? Oyunu açtığım zaman neredeyse CPU tamamen kullanıyor, bu sebebi ise 530 ekran kartını kullanamamasına bağlıyorum. Beni aydınlatacak arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkürler.
- Ekran kartı sürücülerim güncel.
- Radeon ayarlarında yüksek performans kipinde.
- Windows grafik ayarlarında yüksek performans.
- Oyun en düşük grafiklerde.
- Arka planda çalışan 3. parti uygulamalar yok.
Hemen Radeon ayarlarını gördüğünüz görselde mesela SystemSettings.exe uygulaması yüksek performans Radeon 530 kullanırken, PointBlank.exe yüksek performans R5 Graphics kullanıyor.
Ek olarak Windows grafik ayarlarında ise aynı durumda bu önemli mi bilmiyorum ama iki seçenekte R5 Graphics'i temsil ediyor.
Oyun ile ilgili bir problem olabilir mi? Oyunu açtığım zaman neredeyse CPU tamamen kullanıyor, bu sebebi ise 530 ekran kartını kullanamamasına bağlıyorum. Beni aydınlatacak arkadaşların yorumları için şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: