Yüksek Performanslı laptop seçimi

Marka takıntınız yoksa onercem.

ilginize teşekkürler ama toplama PC yapan markaları düşünmüyorum.

bu cihazı alsam... bana 16 gb ram lazım ama bir süre kullansam idare edebilir.. 6-7 ay sonra Legion serisine geçiş yapmak adına 2. elde satsam, ne kadarlık bir değer kaybı olur 2-3 bin ?

oyun harici iş için tercihiniz hangisi olurdu yukardakilerden ?

Son düzenleme:

En iyi işlemci şu anda bu Asus Tuf Gaming F15 Core i7 11800H Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
(Bu kasalar cok ısındığından bu işlemcide ısıncak performans alamasın tam verim ASUS TUF onermem ama en iyi işlemci.

Evet inceledim Game fuarlarına gitmiştim ASUS ROG TUF serisi laptop ve ekipman vb varken orada laptop denedim pek sevmedim.
Oyun fuarlarına nasıl katıldınız pandemi döneminden önceydi onlar. 2021 model TUF'ları incelediniz mi?

Oyun fuarlarına nasıl katıldınız pandemi döneminden önceydi onlar. 2021 model TUF'ları incelediniz mi?

Yurt dışına cıktığım zaman ve oradaki mağzalarda oyun olmasa bile deneyimledim hatta gruplarda bile şikayet var bile bile alınmak cok risk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…