Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Kasım 2019 #11 Yiğitt35 dedi: Hizmetler kısmından svchost.exe var mı diye bakar mısın? Bende onunla boğuşuyorum da. Genişletmek için tıkla... Svchost.exe Nedir? - Technopat
Yiğitt35 dedi: Hizmetler kısmından svchost.exe var mı diye bakar mısın? Bende onunla boğuşuyorum da. Genişletmek için tıkla... Svchost.exe Nedir? - Technopat
B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #12 MayCrasH dedi: Evet 2. Ve 4. Slota tak. Sen nasıl taktın fotoğraf atsana. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde takılı. Değiştiriyorum şimdi. Yiğitt35 dedi: Ram slotlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim dediğime bir baksın. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde hizmetler sekmesine baktım. Yoktu orada.
MayCrasH dedi: Evet 2. Ve 4. Slota tak. Sen nasıl taktın fotoğraf atsana. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde takılı. Değiştiriyorum şimdi. Yiğitt35 dedi: Ram slotlarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Benim dediğime bir baksın. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde hizmetler sekmesine baktım. Yoktu orada.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #13 Doğru şekilde takılı değiştirme.
B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #14 MayCrasH dedi: Doğru şekilde takılı değiştirme. Genişletmek için tıkla... Tamam olduğu şekilde bırakıyorum o zaman.
MayCrasH dedi: Doğru şekilde takılı değiştirme. Genişletmek için tıkla... Tamam olduğu şekilde bırakıyorum o zaman.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Kasım 2019 #15 Bi çeşit virüsde olabilir. Diğer arkadaşların söylediklerini deneyin ve olmazsa bi format atmayı deneyin derim
Bi çeşit virüsde olabilir. Diğer arkadaşların söylediklerini deneyin ve olmazsa bi format atmayı deneyin derim
B blackos Kilopat Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2019 #16 ExecutioneR_ dedi: Bi çeşit virüsde olabilir. Diğer arkadaşların yaptıklarını deneyin ve olmazsa bi format atmayı deneyin derim Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşların yaptıkları derken?
ExecutioneR_ dedi: Bi çeşit virüsde olabilir. Diğer arkadaşların yaptıklarını deneyin ve olmazsa bi format atmayı deneyin derim Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaşların yaptıkları derken?
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.533 Makaleler 1 Çözümler 6 23 Kasım 2019 #17 blackos dedi: Diğer arkadaşların yaptıkları derken? Genişletmek için tıkla... Söylediklerini pardon yanlış yazmışım
blackos dedi: Diğer arkadaşların yaptıkları derken? Genişletmek için tıkla... Söylediklerini pardon yanlış yazmışım
Iskorpitix Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 329 Yer Battlefıeld! 23 Kasım 2019 #18 bende chrome 3 gb ram yiyor, microsoft edge 100 mb ram imi alıyor çalışmadığı halde kapatabilir miyim?
bende chrome 3 gb ram yiyor, microsoft edge 100 mb ram imi alıyor çalışmadığı halde kapatabilir miyim?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2019 #19 Kapatın. Fakat arkadaşın dediği gibi virüs de olabilir bir temiz kurulum öneriyorum.