Yüksek seviye Kablolu Gaming mouse tavsiyesi

Çok büyük sebebi yok aslında benim fareminde 1 yıl garantisi kaldı garantisi bitmeden satarsam daha kolay satarım diye düşündüm.
Farklı tasarım farelere geçince elin zor alışacak. Sadece sağ ele göre tasarlanmış fareler daha ergonomiktir. Aynı anda her işi yapmaya çalışmak hiçbir şeyi tam yapamamak gibi bir olay. Razer gibi kalıplı olan Gigabyte fareden yüksekliği yere yakın Steelseries Sensei Raw fareye geçince çok zorlandım. O fare ile hiç rahat edemedim. Deathadder Elite pahalı olduğundan ona benzeyen Asus Rog Gladius fareye geçtim. Bariz rahattı ama ağırlığı sanki beni frenliyor gibiydi. Gözüm aynı ergonomide ama hafif olan Razer Viper'da idi. Çift tıklama sorunu olmayan, uzun ömürlü ve hızlı tepki süreli optik anahtarların da etkisi vardı. İnternette sorunları görünce vazgeçtim. Deathadder V2 indirime girince onu aldım. Beklentilerinizi netleştirip onu karşılayan fare arayın bence.
 
Farklı tasarım farelere geçince elin zor alışacak. Sadece sağ ele göre tasarlanmış fareler daha ergonomiktir. Aynı anda her işi yapmaya çalışmak hiçbir şeyi tam yapamamak gibi bir olay. Razer gibi kalıplı olan Gigabyte fareden yüksekliği yere yakın SteelSeries sensei RAW fareye geçince çok zorlandım. O fare ile hiç rahat edemedim. DeathAdder Elite pahalı olduğundan ona benzeyen ASUS ROG gladius fareye geçtim. Bariz rahattı ama ağırlığı sanki beni frenliyor gibiydi. Gözüm aynı ergonomide ama hafif olan Razer Viper'da idi. Çift tıklama sorunu olmayan, uzun ömürlü ve hızlı tepki süreli optik anahtarların da etkisi vardı. İnternette sorunları görünce vazgeçtim. DeathAdder V2 indirime girince onu aldım. Beklentilerinizi netleştirip onu karşılayan fare arayın bence.

Şu anlık Zowie EC1 düşünüyorum claw kullanımınada uygun olduğunu gördüm tercihim ondan yana olacak sanırım.
 
Arkadaşlar şu an da kullandığım mouse Razer DeathAdder Elite o yüzden bu modelden daha yüksek mouselar önerelim lütfen.
Konuya gelirsek mousemi satıp daha iyi bir modele geçmek istiyorum Wireless istemiyorum genelde FPS oynuyorum çünkü bir de elim fazla büyük ufak mouselar tavsiye etmezseniz sevinirim.
Elinin eni ve boyu kaç cm ayrıca fareyi nasıl tutuyorsun fingertip, claw, palm belirtirsen ona göre bir öneride bulunabiliz.
 
Steelseries Rival 600 kullanıyorum. Geçenlerde tavsiye üzerine Redragon M808 Storm sipariş etmiştim. Beni çok şaşırttı. Ölçüleri birbirlerine çok yakın. Büyük sağ ele uygun. Her ikisine de bakabilirsiniz.
 
Claw kullanıyorum elimi ölçmedim ama genelde l veya XL boyutlarında kullanıyorum mouseları elim fazlasıyla büyük aslında ama claw kullandığım için çokda sıkıntı olmuyor.

Elini metre ya da cetvel ile ölç ona göre önerelim bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı