Yüksek sıcaklıklar

Pmb

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarı FurMark testine soktum, GPU 82 derece ve fanlar 3200 RPM'de dönüyordu RDR 2'de GPU 80 derece fanlar 2900 RPM'de döndü. Bu değerler normal mi?
Bana bu değerler fazla geldi ileride bir parça çabuk bozulur diye endişe duyuyorum. @Recep Baltaş

kasada https://www.hepsiburada.com/power-b...i-jbst-x58-650-p-HBV00000TA8LL?magaza=LİGORİN
Hangi model? Bir sürü 2060 modeli var. Ayrıca kasa modelini de sordum?

Hazır sistem mi aldın?

Modeline nereden bakabilirim? Ayrıca kasa https://www.hepsiburada.com/power-b...i-jbst-x58-650-p-HBV00000TA8LL?magaza=LİGORİN

kasada https://www.hepsiburada.com/power-b...i-jbst-x58-650-p-HBV00000TA8LL?magaza=LİGORİN
Mesh bir kasa olmasına rağmen çok yüksek sıcaklıklar. Fanları çalışıyor mu kasanın?

Ekran kartı tam modelini kutusundan, sipariş verdiğiniz siteden, faturadan bakabilirsin.

Mesh bir kasa olmasına rağmen çok yüksek sıcaklıklar. Fanları çalışıyor mu kasanın?

Ekran kartı tam modelini kutusundan, sipariş verdiğiniz siteden, faturadan bakabilirsin.

Ekran kartı bu MSI GeForce RTX 2060 VENTUS XS 6G GDDR6 192Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Evet fanları çalışıyor.

Ventus modeli soğutma olarak kötü. O yüzden normal sayılır.

Kasaya düzgün fan ekleyebilirsin. Kasadaki fanlar muhtemelen çok güçsüz, performansı kötü fanlar.

Garanti süresi halen devam ediyor bikere götürmüştüm adamlar test yapıp normal demişti.
Kart fabrika çıkışlı OC modeli ayrıca soğutması da pek iyi değil 77 derecede kullananlar var.

Evet anladım günde 3 4 saat oyun oynuyorum yük altında bilgisayar 80 derece ve 2900 RPM'de zarar görür mü?

Garanti süresi halen devam ediyor bikere götürmüştüm adamlar test yapıp normal demişti.

Evet anladım günde 3 4 saat oyun oynuyorum yük altında bilgisayar 80 derece ve 2900 RPM'de zarar görür mü?
80 dereceden yukarısını görmüyorsa sıkıntı olmayabilir. Ekran kartı için kasanın içinde yeterli hava miktarı olması önemli bir etken. Kasanızdaki fan yuvaları için hava akışı yüksek fanlar almanız sorunu çözecektir diye düşünüyorum.

80 dereceden yukarısını görmüyorsa sıkıntı olmayabilir. Ekran kartı için kasanın içinde yeterli hava miktarı olması önemli bir etken. Kasanızdaki fan yuvaları için hava akışı yüksek fanlar almanız sorunu çözecektir diye düşünüyorum.

Garanti süresi devam ediyor götürdüğümde sorunu anlatmıştım fakat normal buldular sorun yok dediler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı