Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.986 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 7 Nisan 2024 #11 HaktanKlç dedi: Aynı şekil işe girmek istesem motoru kendim mi almam gerekiyor yoksa şirket karşılıyor mu? Bu arada herkese teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... O kendi motoruyla yapıyor. Şirket de motor sağlar ama fiyatlar değişebilir.
HaktanKlç dedi: Aynı şekil işe girmek istesem motoru kendim mi almam gerekiyor yoksa şirket karşılıyor mu? Bu arada herkese teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... O kendi motoruyla yapıyor. Şirket de motor sağlar ama fiyatlar değişebilir.
HaktanKlç Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #12 Blacksidemre dedi: O kendi motoruyla yapıyor. Şirket de motor sağlar ama fiyatlar değişebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum tekrardan, bu yazdan itibaren çalışma hayatına gireceğim birkaç ay bu şekil para biriktirsem sonrasında farklı bir işte kariyer yapabilirim.
Blacksidemre dedi: O kendi motoruyla yapıyor. Şirket de motor sağlar ama fiyatlar değişebilir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ediyorum tekrardan, bu yazdan itibaren çalışma hayatına gireceğim birkaç ay bu şekil para biriktirsem sonrasında farklı bir işte kariyer yapabilirim.