Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #1 Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu?
Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu?
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 24 Haziran 2022 #2 Burç diye bir şey yok.
4 494528 Decapat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 832 24 Haziran 2022 #3 Dr Drake Ramoray dedi: Her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, hepsi yalan söylüyor ve astroloji gerçek değil.
Dr Drake Ramoray dedi: Her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, hepsi yalan söylüyor ve astroloji gerçek değil.
Dr Drake Ramoray Decipat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 1.155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2022 #4 Size bunu sormamıştım ama yine de teşekkürler
2 248670 Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 24 Haziran 2022 #5 Dr Drake Ramoray dedi: Size bunu sormamıştım ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yükselen Burç Hesaplama 2022 - HESAPLAMA.NET Ben de inanmıyorum ama eğlencesine bakmak için buradan yapmıştım bu sitede aradığın diğer çoğu şeyi hesaplayabilirsin.
Dr Drake Ramoray dedi: Size bunu sormamıştım ama yine de teşekkürler Genişletmek için tıkla... Yükselen Burç Hesaplama 2022 - HESAPLAMA.NET Ben de inanmıyorum ama eğlencesine bakmak için buradan yapmıştım bu sitede aradığın diğer çoğu şeyi hesaplayabilirsin.
astrolog arzu Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Temmuz 2025 #6 Dr Drake Ramoray dedi: Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... Yükselen Burç Hesaplama: Yükseleninize Göre Kişilik Analizinizi Alın En doğru yükselen burç hesaplama aracımızla yükselen burcunuzu hemen öğrenin, diğer adreslerde olmayan detaylı kişilik analizinizi okuyun. burcapp.com Dr Drake Ramoray dedi: Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... En detaylı ve doğru yorumu Yükselen Burç Hesaplama ve Ücretsiz Detaylı Analiz veriyor.
Dr Drake Ramoray dedi: Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... Yükselen Burç Hesaplama: Yükseleninize Göre Kişilik Analizinizi Alın En doğru yükselen burç hesaplama aracımızla yükselen burcunuzu hemen öğrenin, diğer adreslerde olmayan detaylı kişilik analizinizi okuyun. burcapp.com Dr Drake Ramoray dedi: Merhaba. Geçende yükselenime bakayım dedim, her site farklı bir şey söylüyor. Yok mu bunun daha güvenilir yolu? Genişletmek için tıkla... En detaylı ve doğru yorumu Yükselen Burç Hesaplama ve Ücretsiz Detaylı Analiz veriyor.