Yüz için tıraş makinesi önerisi

shun1337

Decapat
Daha fazla  
Yüz için tıraş makinesi alacağım. Bütçem maksimum 1500 TL. Tahriş etmeyen ve sıfıra yakın kesen bir makine arıyorum.

Bütçemin üstünde. Philips oneblade serisi nasıl?

Hocam onu kullanmadım ama bütcenizi biraz daha arttırabilirseniz ya da nakit fiyatına taksit ile de satıyorlar Braun 310BT'yi öneririm. Abartıyorum sanabilirsiniz ancak jiletten daha sıfır kesiyor sakalı. Ve benim sakal yapım sert ona rağmen.

Oneblade uzun kullanımda bıçak fiyatlarından dolayı üzebilir. Braun 300bt almıştım ben, üstüne biraz daha koyup ıslak kullanım için 310 mu alsaydım diye düşündüm açıkçası. Güzel makine, rahat ve hızlı bir şekilde sıfır kesim yapıyor. Boyun bölgesini alması zahmetli sadece, ki o da her makinede aynıdır benim düşüncem.

Oneblade uzun kullanımda bıçak fiyatlarından dolayı üzebilir. Braun 300BT almıştım ben, üstüne biraz daha koyup ıslak kullanım için 310 mu alsaydım diye düşündüm açıkçası. Güzel makine, rahat ve hızlı bir şekilde sıfır kesim yapıyor. Boyun bölgesini alması zahmetli sadece, ki o da her makinede aynıdır benim düşüncem.

Hocam vucut kılları içinde kullandınız mı veya kullanılır mı sizce kol ve bacak için mesela? Sakalı aldığı gibi sıfır alır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı