Aktif olarak spor yapıyorum temiz besleniyorum. Gündelik kir bakterinin temizlenmesi için bir yüz yıkama jeli veya köpüğü arıyorum. Sadece burnum çenem ve alnımda yağlanma oluyor ve oralarda sivilce çıkıyor(sık değil). Cilt tipim hassas sayılabilir, yanaklarım soğukta kızarır. Hangi ürünleri tercih edebilirim, bunlar dışında bir öneriniz varsa da belirtir misiniz?
Yves Rocher Antioksidan Yüz Yıkama Jeli-Normal ve Kuru Cilt-Pure Algue Nemlendirici Botanik Kompleks 390ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yves Rocher Yüz Yıkama Jeli-Karma,Yağlı,Sivilce Eğilimli Cilt-Pure Menthe Arındırıcı Botanik Kompleks 390ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
CeraVe Normal ve Yağlı Ciltler için Seramid & Niasinamid & Hyalüronik Asit İçeren Köpüren Temizleyici 473ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
CeraVe Normal ve Kuruya Dönük Ciltler için Seramid & Hyalüronik Asit İçeren Nemlendiren Temizleyici 236ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yves Rocher Yüz Yıkama Jeli-Karma,Yağlı,Sivilce Eğilimli Cilt-Pure Menthe Arındırıcı Botanik Kompleks 390ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Anlattığına göre Karma cilde sahipsin. Bunu tercih etmelisin.